in

Româncă din Belfast, acuzată că și-a înjunghiat mortal băiețelul de doar două luni. Copilul urma să fie botezat în România

Raluca Tagani

O româncă din Belfast este acuzată că și-a înjunghiat băiețelul de doar două luni și a încercat să își omoare și fiica, în vârstă de de doi ani care acum este internată în spital.

Raluca Tagani, în vârstă de 29 de ani, urmează să fie prezentată astăzi, 30 iulie, la Curtea Magistratului din Belfast.

Poliția din Irlanda de Nord a anunțat vineri dimineață că o femeie de 29 de ani a fost acuzată de asasinarea bebelușului Liam O’Keefe și de tentativă de asasinare a unui alt copil mic.

Inspectorul Chris Millar a declarat: „Celălalt copil rănit în timpul acestui incident rămâne în spital, unde starea ei este descrisă ca fiind stabilă”.

El a continuat: „Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru sprijinul și răbdarea de care au dat dovadă, în timp ce continuăm investigația asupra evenimentelor tragice de marți seară și cer în continuare ca oricine are informații să ne contacteze.”

Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar

Tatăl lui Liam a declarat că ar fi trebuit să călătorească în România, în acest an, pentru botezul băiatului, dar acum va participa acum la înmormântarea fiului său nou-născut, scrie Daily Mail.

Liam O’Keefe, tatăl bebelușului, s-a întors imediat din Anglia în Irlanda de Nord, după teribilul atac.

Liam a spus că este „terminat”, mulțumind comunității pentru sprijin.

El a spus, potrivit Belfast Live: „Pentru toți vecinii și întreaga comunitate pentru tot ajutorul și sprijinul lor, apreciez totul. A ține acest priveghi înseamnă pentru mine enorm. Sunt terminat, dar îmi dă puterea să știu că toți îmi aduceți atât de multă dragoste și sprijin. Mulțumesc din suflet!”

Tagani, originară din România, a fost dusă și ea la spital după atac, dar poliția a confirmat ieri, 29 iulie, că a fost depusă în custodia poliției pentru interogatoriu.

Fiica lui Liam dintr-o relație anterioară, Lara O’Keefe, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit momentul în care bărbatul a aflat că fiul său e mort.

„Când a aflat că Liam a murit, a lăsat telefonul și a țipat. L-am ținut în timp ce plângea. Poliția și ambulanța au venit să verifice starea lui. Tatăl meu este un om mare și nu își manifestă niciodată sentimentele. Să-l vezi așa a fost oribil”, a spus Lara.

William a întâlnit-o pe Raluca în România, în timp ce era într-o vacanță cu prietenii, în urmă cu trei ani.

De atunci, femeia s-a mutat în Irlanda de Nord pentru a fi cu el și au avut împreună cei doi copii.


Româncă din Belfast, acuzată că și-a înjunghiat mortal băiețelul de doar două luni. Copilul urma să fie botezat în România…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]

„Nu s-a terminat”. Avertisment al specialiștilor medicali din Anglia. Lucrurile se vor înrăutăți la toamnă

Lista erorilor medicale care au dus la moartea fetiței de 2 ani a unor români din Londra. Cristiana suferea de o simplă gripă