in

Polițist de la Palatul Westminster, atacat cu o substanță nocivă. Suspectul este căutat în continuare

Polițist de la Westminster, atacat cu o substanță nocivă. Suspectul este căutat în continuare

Un polițist aflat în serviciu în fața Camerelor Parlamentului de la Palatul Westminster a fost stropit în față cu o substanță nocivă, ieri seară (1 decembrie).

Atacatorul a fugit apoi în Victoria Tower Gardens, din apropiere, în timp ce ofițerul a suferit „ușoare iritații” și a fost evaluat de medici.

O căutare cu elicopterul în zonă nu a reușit să localizeze suspectul care este încă în libertate, în timp ce polițistul nu a avut nevoie de îngrijiri în spital.

Acest lucru vine după un alt incident în această după-amiază, când un bărbat a fost înjunghiat de polițiști înarmați după ce a urcat pe porțile Palatului Westminster, la câțiva metri de locul unde ofițerul Keith Palmer a fost înjunghiat și ucis într-un atac terorist, în 2017.

Patru ani de la atacul de la Westminster, în care și-a pierdut viața românca Andreea Cristea. Primarul Khan: „Un atac asupra libertății și valorilor țării noastre”

Niciunul dintre incidentele de astăzi nu este considerat a fi legat de terorism.

Într-o declarație, Poliția Metropolitană a declarat: „Miercuri, 1 decembrie, la ora 20:01, un ofițer de serviciu la Palatul Westminster a fost stropit cu o substanță necunoscută de un pieton care trecea, care a fugit apoi în direcția Victoria Tower Gardens.”

„A fost efectuată o căutare completă a zonei cu sprijinul elicopterului de poliție, dar deocamdată responsabilul nu a fost depistat.”

„Ofițerul a suferit o ușoară iritare a feței și a fost evaluat de Serviciul de Ambulanță din Londra. Nu a avut nevoie de tratament la spital”.

Oricine a văzut o activitate suspectă în zonă, sau care are informații despre incident, trebuie să sune la 101, cu referința 6588/01DEC.

Informațiile pot fi furnizate și la Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.


Polițist de la Palatul Westminster, atacat cu o substanță nocivă. Suspectul este căutat în continuare…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoferii români fug de Marea Britanie. „Nimeni nu vrea să se întoarcă acolo”

Șoferii români fug de Marea Britanie. „Nimeni nu vrea să se întoarcă acolo”

brad de Crăciun

Englezii râd de celebrul brad de Crăciun din Trafalgar Square: „Parcă a fost tuns de frizerul lui Boris”