in

Familia lui David Beckham, jefuită de un individ mascat. Fotbalistul era în casă

Familia lui David Beckham, jefuită de un individ mascat. Fotbalistul era în casă

Familia lui David Beckham a fost jefuită de un individ mascat care a intrat fără probleme în vila de 40 de milioane de lire sterline din Londra a fotbalistului.

În momentul incidentului, David, Victoria și fiica lor erau acasă. Fiul cuplului, Cruz, în vârstă de 17 ani, a descoperit jaful și lipsa obiectelor în valoare de mii de lire sterline.

Un hoț mascat a reușit să fugă cu obiecte în valoare de sute de mii de lire sterline. Acesta a intrat într-un dormitor de la etajul conacului în valoare de 40 de milioane de lire sterline din Holland Park. Infractorul a reușit să fugă cu tot ceea ce a furat fără să fie auzit de familie.

Jaful nu a fost descoperită până când Cruz, în vârstă de 17 ani, nu s-a întors acasă de la o petrecere. Acesta s-a împiedicat de un obiect în dormitorul răvășit și plin de cioburi de sticlă de la fereastra camerei.

David Beckham, în vârstă de 46 de ani, a sunat la 999 și s-a apucat să caute hoțul împreună cu Cruz, în timp ce Harper a rămas cu Victoria și a așteptat poliția.

O sursă apropiată familiei a declarat: „Din păcate, membrii familiei Beckham au fost victimele unui jaf din partea unor hoți destul de profesioniști deoarece au lucrat fără să fie auziți de familia aflată la parter”.

Fotbalist la Manchester United, jefuit cu cuțitul la gât

Hoțul a furat haine de designer, accesorii și bunuri electrice depozitate în cameră. În aceeași perioadă au fost vizate și alte două proprietăți, inclusiv o casă învecinată, pe care hoții au găsit-o goală.

Jaful are loc la doar câteva săptămâni după ce Victoria și David au primit permisiunea de renova casa monument din Holland Park, pentru că părți exterioare ale acesteia începuseră să se prăbușească.

Un designer a dezvăluit că planurile lor sunt de a restaura terasa, care este considerată periculoasă din punct de vedere structural. În declarație se mai spune că familia nu mai folosește terasa. Aceasta are probleme structurale fiind foarte veche, informează Daily Mail.


…Familia lui David Beckham, jefuită de un individ mascat. Fotbalistul era în casă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Majorarea energiei, efecte devastatoare în Marea Britanie. Serele stau goale, din cauza costurilor ridicate

Majorarea energiei, efecte devastatoare în Marea Britanie. Serele stau goale, din cauza costurilor ridicate

bombardier american

SUA, avertisment dur pentru Putin: Bombardier nuclear american trimis în apropierea graniței cu Rusia