in

Londra: O persoană lovită mortal de tren în stația Harrow and Wealdstone. Întârzieri masive

Londra: O persoană lovită mortal de tren în stația Harrow and Wealdstone. Întârzieri masive

Trenurile din Londra s-au confruntat cu întârzieri masive în această dimineață (3 decembrie) după ce o persoană a fost lovită mortal de tren în stația Harrow and Wealdstone.

Serviciile de urgență au fost chemate la stație la ora 22.12, ieri seară (2 decembrie), în urma unui accident pe șine.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Londra (LAS) a confirmat că o persoană a fost declarată decedată la fața locului, în timp ce o alta a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri.

Trenurile s-au confruntat cu perturbări puternice în această dimineață, în timp ce serviciile de urgență a rămas la fața locului.

National Rail îi sfătuiește pe călători să evite „Wembley Central sau Harrow and Wealdstone, în direcția Watford Junction, până la o nouă notificare” și că întreruperea este de așteptat să continue.

Baie de sânge în Harrow. Trei persoane au fost înjunghiate

O declarație postată pe contul de Twitter London Euston astăzi la ora 2.40 arată că: „Serviciile de urgență și-au încheiat în mare parte munca pe calea ferată. Trenurile se pot deplasa pe unele linii.”

„Călătoriile între Euston și Watford Jn pot fi întârziate. Ne pare foarte rău pentru întreruperea călătoriei dvs. Vă mulțumim pentru răbdare. Fiți în siguranță. Aveți răbdare. Fiți amabili”, a mai arătat compania.

Un purtător de cuvânt al ambulanței a declarat: „Am fost chemați la 22:12 ieri seară (2 decembrie) pentru o persoană rănită de un tren, în apropierea stației Harrow and Wealdstone, Harrow. Am trimis un echipaj de ambulanță, un ofițer de răspuns la incident, un paramedic avansat și un medic în mașină. Am trimis, de asemenea, echipa noastră de răspuns în zone periculoase și Ambulanța Aeriană din Londra. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, o persoană a murit la fața locului. Am tratat o a doua persoană și am dus-o la spital”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

Familie de români infractori: Aduceau români în Marea Britanie și îi transformau în sclavi

Aproape 900.000 de persoane au avut COVID în Anglia săptămâna trecută

Aproape 900.000 de persoane au avut COVID în Anglia săptămâna trecută