in

Marea Britanie: Închisoare pe viață pentru femeia monstru care și-a torturat și ucis copilul vitreg de 6 ani

Marea Britanie: Închisoare pe viață pentru femeia monstru care și-a torturat și ucis copilul vitreg de 6 ani

O mamă vitregă monstru care a ucis un copil nevinovat de șase ani după ce l-a torturat și înfometat a primit închisoare pe viață.

Emma Tustin a refuzat să fie audiată după ce a fost condamnată pentru uciderea lui Arthur Labinjo-Huges, în urma unui proces de nouă săptămâni.

Tusin a fost condamnată la închisoare pe viață cu un minim de 29 de ani de executare. Judecătorul a spus că acela va fi primul și singurul moment în care ucigașa poate fi luată în considerare pentru eliberare condiționată și, dacă acest lucru va fi refuzat, își va petrece tot restul vieții după gratii.

Partenerul ei, tatăl lui Arthur, Thomas Hughes, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de omor din culpă.

Judecătorul a spus că Tustin a luat o decizie „calculată” de a ucide, spunându-i: „Ești o femeie manipulatoare care va spune orice minciună și va transfera vina asupra oricui, pentru a-și salva propria piele. Ai vrut ca Thomas Hughes să aibă grijă de tine și de propriii tăi copii, dar nu ai vrut să mai fii deranjată  de Arthur.”

Manchester: Românul care și-a ucis copilul cu sindrom Down, condamnat pe viață

El a numit „încurajarea” lui Hughes a acțiunilor parteneri sale „înfricoșătoare”, adăugând: „Tu ai fost tatăl lui Arthur, într-o poziție de încredere și ai avut responsabilitatea principală pentru a-l proteja. Era extrem de vulnerabil și ai mințit școala, în ultimele zile ale vieții lui Arthur, pentru a te proteja atât pe tine, cât și pe doamna Tustin.”

Tatăl băiatului i-a trimis un mesaj ucigașei: „Termină-l!”

Tustin, în vârstă de 32 de ani, i-a provocat lui Arthur leziuni ale creierului, lovindu-i capul de o suprafață dură, în casa ei din Solihull, în iunie anul trecut.

Ea a luat imediat telefonul și a făcut fotografii cu băiețelul în timp ce acesta zăcea pe moarte pe hol pentru a i le trimite lui Hughes, care îi trimisese un mesaj cu câteva ore mai devreme, în care îi spunea „termină-l”.

Moartea lui Arthur a venit după luni de zile de abuz și tortură.

Campania de cruzime a început când Tustin s-a mutat la Hughes, în martie 2020.

Cuplul l-a înfometat pe Arthur, l-a hrănit forțat cu sare și l-a forțat să stea singur timp de 14 ore pe zi.

Clipurile audio și video înregistrate în ultimele săptămâni ale vieții lui Arthur au dezvăluit că băiatul abia putea vorbi și nu mai era capabil să-și susțină propria greutate.

„Nimeni nu mă iubește!”

Se auzea strigând „nimeni nu mă iubește” și „nimeni nu mă va hrăni”.

Tustin s-a prefăcut că plânge în fața polițiștilor trimiși la ea acasă și a încercat să-l învinovățească pe băiat că și-a provocat el însuși rănile.

Mama biologică a băiatului, Olivia Labinjo-Halcrow, era închisă pentru că și-a înjunghiat mortal partenerul, în 2019.

În cadrul procesului a reieșit că copilul de șase ani a fost văzut de asistenții sociali cu doar două luni înainte de moartea sa, dar au ajuns la concluzia că „nu există îngrijorări”.

Guvernul a spus că nu va ezita să ia măsuri în urma unei analize a eșecurilor legate de moartea lui Arthur.

Un purtător de cuvânt al lui Boris Johnson a declarat că prim-ministrul a fost profund deranjat de acest caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Aproape 900.000 de persoane au avut COVID în Anglia săptămâna trecută

Aproape 900.000 de persoane au avut COVID în Anglia săptămâna trecută

dublu vaccinați

Tulpina Omicron se răspândește rapid în Anglia. Cele mai multe infectări, la cei DUBLU vaccinați