in

Răcire bruscă a vremii în Londra: Ar putea ninge săptămâna aceasta

ar putea ninge în Londra

O hartă meteorologică prognozează că în Londra ar putea ninge săptămâna aceasta, arată My London.

Harta WXCharts arată capitala acoperită de ninsoare de miercuri, 30 martie, de la ora 21:00 până joi, 31 martie, la ora 3:00 joi.

Apoi arată aceeași sursă, zăpada va reveni în unele părți ale Londrei joi, la ora 6 dimineața, până la prânz.

Această predicție este complet diferită de prognoza BBC Weather pentru Londra, care arată că londonezii se pot aștepta la ploi abundente și la vânt scăzut în intensitate, miercuri, la ora 21:00.

Deși, joi dimineață, BBC Weather prezice o șansă de averse cu lapoviță și vânt slab de la 6:00 la 8:00, nu există semne de ninsoare. De asemenea, Biroul de Meteorologie prognozează o șansă de 50% de ploaie, în noaptea de miercuri, urmată de o dimineață de joi destul de înnorată în capitală.

Vremea ciudată continuă în Marea Britanie. După temperaturi de 20C, ne așteaptă zăpadă și frig

Astfel, Regatul Unit va avea o săptămână puțin mai rece săptămâna aceasta, cu rafale de frig, vreme de iarnă și condiții de zăpadă care vor afecta mai mult nordul decât sudul.

Meteorologul Alex Burkill a declarat pentru agenția de presă PA: „Miercuri va fi cea mai urâtă zi în ceea ce privește condițiile de iarnă, din cauză că un curent rece de aer va începe să coboare spre sud, aducând condiții imprevizibile de umezeală și vânt, chiar și zăpadă sau lapoviță. semnificativ mai rece decât ceea ce tocmai am văzut, temperaturile din timpul zilei scăzând la jumătate, iar în unele zone se vor atinge 8C, ceea ce va semnificativă schimbare a condițiilor meteo.”

Această predicție ar putea fi motivul pentru care WXCharts a prognozat ninsoare pentru Londra la sfârșitul acestei săptămâni, cu condiții geroase de lapoviță și zăpada spre sud. Este cu siguranță o schimbare dramatică față de vremea însorită pe care londonezii au avut-o în weekend.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Putin taie gazul în Europa. Ce termen a dat liderul de la Kremlin pentru plata în ruble

Putin taie gazul în Europa. Ce termen a dat liderul de la Kremlin pentru plata în ruble

Încă un micuț mutilat de câini în Anglia. Băiatul de doi ani se zbate între viață și moarte

Încă un micuț mutilat de câini în Anglia. Băiatul de doi ani se zbate între viață și moarte