in

30.000 de camere de hotel din Regatul Unit sunt rechiziționate de Ministerul de Interne în fiecare zi pentru a găzdui solicitanții de azil

Cazare la hotel pentru refugiați – Până la 30.000 de camere de hotel din Marea Britanie sunt rechiziționate de Ministerul de Interne în fiecare zi pentru a găzdui solicitanții de azil care așteaptă ca cererile lor să fie procesate.

Cazare la hotel pentru refugiați

Un total de 37.000 de solicitanți de azil se află în prezent în cazare la hotel, la un cost pentru contribuabilii din Marea Britanie de aproape 5 milioane de lire sterline pe zi, potrivit unui raport GB News, scrie City A.M.

Deoarece guvernul recunoaște că dependența din ce în ce mai mare de hoteluri este „nesustenabilă”, primii dintre cei aproximativ 1.500 de solicitanți de azil sunt așteptați să sosească la o fostă bază RAF din North Yorkshire în această săptămână.

Mișcarea, care a înfuriat localnicii din satul din apropiere Linton-on-Ouse, face parte dintr-un pachet de măsuri pentru a ajuta la abordarea crizei tot mai mari de cazare a solicitanților de azil și pentru a reduce nevoia de hoteluri costisitoare.

Primii 60 de solicitanți de azil vor fi transportați cu autobuzul la bază în următoarele zile.

Dacă Ministerul de Interne poate face un succes cu instalația Linton-on-Ouse, ar putea deschide calea pentru utilizarea altor foste site-uri ale Ministerului Apărării și guvernului pentru centre de cazare similare în lunile următoare.

Declarația Home Office

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat: „Creșterea fără precedent și inacceptabilă a traversărilor periculoase cu ambarcațiuni mici continuă să pună o presiune uriașă asupra sistemului de azil deteriorat al Regatului Unit.

Ca parte a Noului Plan pentru Imigrare, reducem costul zilnic de aproape 5 milioane de lire sterline pentru utilizarea hotelurilor pentru a găzdui migranții prin noul centru de primire a azilului de la Linton-on-Ouse și prin crearea unui sistem de dispersie a azilului mai echitabil.”

Ministerul de Interne a mai spus că „va folosi o abordare treptată pentru dezvoltarea Linton-on-Ouse, crescând treptat numărul de solicitanți de azil găzduiți pe site în următoarele săptămâni”.

Toate hotelurile rechiziționate de Ministerul de Interne sunt acum închise publicului larg, iar oricine încearcă să rezerve o cameră este îndrumat către agentul de rezervare sau către Ministerul de Interne.

Scandal enorm în Marea Britanie: Boris Johnson vrea să ducă solicitanții de azil în ESTUL AFRICII

Incidente îngrijorătoare

Problema cum să găzduiască cel mai bine solicitanții de azil în Marea Britanie este o durere de cap constantă și în creștere pentru Ministerul de Interne.

La 13 aprilie, toate autoritățile locale din Anglia, Scoția și Țara Galilor au devenit în mod implicit o zonă de dispersie a azilului.

Acest lucru va cere tuturor autorităților locale să pună la dispoziție mai mult fond de locuințe pentru consiliu și unități de cazare private închiriate în zonele lor pentru programul de dispersare a solicitanților de azil.

Dar problema integrării unor grupuri mari de bărbați în principal tineri în comunitățile din întreaga țară rămâne controversată după mai multe incidente îngrijorătoare din ultimele luni.

Poliția Thames Valley a confirmat că ofițerii investighează în prezent un incident într-un parc din Windsor în ultimele zile, unde un grup de fete de școală ar fi fost abordat de doi tineri solicitanți de azil.

Atacatorul sinucigaș din Liverpool. Un siriano-irakian de 32 de ani solicitant de azil în Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

variola maimutei uk

Numărul cazurilor de variola maimuței a crescut cu 71 în Marea Britanie, ridicând numărul total la 179

supermarket uk

Prețurile alimentelor din Marea Britanie au crescut vertiginos, pastele cu 50% mai mult. Vezi lista celor mai mari creșteri