in

Medicii avertizează: Taxarea imigranților nu va acoperi costul creșterii birocrației



Încasarea unor taxe de la imigranți și turiști pentru a beneficia de asistență medicală în Marea Britanie ar putea deteriora Sistemul Național de Sănătate (NHS), avertizează Sindicatul Medicilor și al Studenților la Medicină.

Asociația Medicilor Britanici (BMA) a declarat, de asemenea, că nu există nici o dovadă că veniturile din taxarea vizitatorilor pe termen scurt sau a imigranților ar fi suficiente pentru a acoperi costul creșterii birocrației necesare pentru a face sistemul să funcționeze. Sindicatul avertizează că înregistrarea imigranților la Medicii de Familie ar crește povara actelor cu privire la serviciile deja suprasolicitate. La începutul acestui an, oficialii din sănătate au dezvăluit planul de a percepe sute de lire sterline pe an, de la străinii care vin în Marea Britanie pentru a avea acces la tratament NHS.

Dr Mark Porter, președintele Consiliului BMA a spus: „considerăm că accesul la serviciile de sănătate ar trebui sa fie pentru cei eligibili, dar planurile Guvernului pentru taxarea imigranților și a vizitatorilor pe termen scurt sunt nepractice, nerentabile și ineficiente. “NHS nu are infrastructura sau resursele necesare pentru a administra un sistem de taxare care nu este de natură să producă venituri suficiente pentru a acoperi costul de înființare a unei noi birocrații. NHS nu are nevoie de mai mulți administratori – ar trebui să fie cheltuiți bani pentru grija față de pacienți “.

Străinii, obligați să dea 200 de lire pe an pentru a beneficia de tratamente medicale

În plus, directorul BMA susține că propunerile ar putea avea un impact asupra îngrijirii tuturor pacienților și ar putea duce la un deficit de medici din afara UE, deoarece aceștia vor fi descurajați să vină să profeseze in Marea Britanie.

Cum vor britanicii să protejeze NHS de imigraţia în masă

Cu privire la acest lucru, un purtator de cuvânt al Ministerului Sănătății a spus că se dorește un sistem corect pentru contribuabilul britanic, prin asigurarea faptului că cetățenii străini plătesc pentru tratamentul NHS.

Taxa pentru sănătate ar putea fi în jur de 200 de lire pe an.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza siriană: Londra va prezenta un proiect de rezoluţie ONU pentru protejarea civililor

PS Varlaam Ploieşteanul: În jurul parohiilor din diaspora se dezvoltă viața comunității, apar magazine și restaurante