in

Cea mai murdară linie de metrou din Londra, cu 22 de tipuri diferite de bacterii, inclusiv unele legate de boli care „pun viața în pericol”

Cea mai murdară linie de metrou din Londra

Cea mai murdară linie de metrou din Londra – Această linie este plină de bacterii, inclusiv patru dintre cele mai amenințătoare din lume.

Transportul public nu a avut niciodată reputația de a fi cel mai igienic loc de pe pământ, dar, deși navetiștii nu se așteaptă la locuri curate și la aer curat, probabil că nici ei nu se așteaptă să întâlnească bacterii care le pun viața în pericol în drum spre serviciu.
>>> Marea Britanie: Cu cât îmi poate ridica chiria proprietarul? Regulile după creșterea ratei dobânzii

Cea mai murdară linie de metrou din Londra

Au fost detectate șase superbacterii critice care pândesc în tunelurile metroului din oraș, dar s-a descoperit că o linie de pe rețea transportă cel mai mult, făcând-o probabil cea mai „murdară” de pe rețea.

Un studiu al asiguratorilor de taxi Staveley Head și London Metropolitan University, citat de MyLondon.news a constatat că Victoria Line transporta cele mai mortale tipuri de bacterii din întreaga rețea de metrou.

Aceasta a inclus bacteria extrem de periculoasă Klebsiella Pneumoniae – o bacterie care trăiește de obicei în interiorul intestinelor umane, dar poate duce la o serie de boli grave, inclusiv pneumonie, infecții ale fluxului sanguin, meningită și infecții ale tractului urinar, dacă călătorește în alte părți ale corpului.

De asemenea, s-a descoperit că linia poartă bacterii legate de E. Coli, Serratia, care a fost asociată cu sepsis, infecții pulmonare cronice și meningită și Proteus, care poate provoca gastroenterită, infecții ale tractului urinar și infecții ale rănilor.
>>> Acest oraș britanic a interzis de la 1 iunie toate vehiculele pe benzină și motorină

Numărul de bacterii pe toate liniile

Dar, în timp ce linia Victoria s-a dovedit a fi cea mai „murdară”, nu a fost singura linie de pe rețea plină de bacterii. De la cel mai curat la cel mai murdar, numărul de bacterii găsite pe fiecare linie a fost după cum urmează:

 • Metropolitan line – 11 bacterii găsite
 • Bakerloo line – 13 bacterii găsite
 • Hammersmith and City – 14 bacterii găsite
 • Central line – 16 bacterii găsite
 • Waterloo and City line – 16 bacterii găsite
 • District Line – 17 bacterii găsite
 • Northern Line – 18 bacterii găsite
 • Jubilee line – 18 bacterii găsite
 • Piccadilly line – 20 de bacterii găsite
 • Circular line – 20 de bacterii găsite
 • Victoria line – 22 de bacterii găsite

Cercetătorii de la Innovate UK au descoperit că liniile subterane cu cel mai poluat aer sunt Northern, Bakerloo, Jubilee și Victoria.

Acest lucru se datorează faptului că sunt cele mai adânci linii din întreaga rețea. În schimb, linii precum Metropolitan, Circle și District au stații care sunt mai aproape de suprafață sau sunt de fapt la nivelul suprafeței și, prin urmare, sunt mai bine ventilate în comparație cu liniile adânci, unde fluxul insuficient de aer permite acumularea particulelor.
>>> Cartierul din Londra unde „doi copii dispar în fiecare zi”. Îngrijorarea a atins cote maxime

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]

Baie de sânge în Nordul Londrei, doi morți în Islington

Baie de sânge în Nordul Londrei, băiat de 15 ani și bărbat de 23 de ani înjunghiați mortal lângă o creșă

Cele mai grase orașe din Anglia

Cele mai grase orașe din Anglia – locuri în care 75% sau mai mult dintre adulți sunt supraponderali