in ,

Premierul Boris Johnson „a avut nevoie de patru litri de oxigen la terapie intensivă”. Coronavirusul i-a creat probleme mari de respirație

Premierul britanic Boris Johnson a avut nevoie de patru litri de oxigen pentru a putea respira, noaptea trecută, după ce a fost dus la terapie intensivă din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, se afla în stare bună, luni dimineață, când a ajuns la spital, dar pe măsură ce ziua a înaintat, a început să se lupte să respire și avea nevoie de oxigen, scrie The Sun.

Încă nu se află conectat la un ventilator și este în continuare conștient – dar un aparat de ventilat se află lângă patul său, dacă starea sa se va agrava.

Alarmă în Marea Britanie: Boris Johnson a fost dus la terapie intensivă. Și-a delegat atribuțiile

Pragul normal pentru terapie intensivă este de 15 litri de oxigen, ceea ce ar arăta că premierul este într-o stare de sănătate mai bună decât alți pacienți.

În această dimineață, nu a existat nicio actualizare cu privire la starea premierului, dar este de așteptat ca guvernul să prezinte noutățile în funcție de ceea ce se întâmplă în continuare.

Adjunctul lui Boris, Michael Gove, a spus că a fost un „șoc imens” că starea acestuia s-a înrăutățit – dar a spus că nu crede că se află pe un ventilator.

Acesta a insistat că premierul a vrut să continue și să lucreze pe tot parcursul bolii, deoarece „iubește această țară”.

El a declarat pentru BBC Breakfast: „Premierul iubește această țară, el vrea să facă tot ce este mai bun pentru noi.”

Atribuțiile premierului pe perioada în care se află în spital, au fost delegate ministrului de Externe Dominic Raab.

Acesta va conduce Guvernul și se va ocupa de lupta împotriva virusului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

condiţiile din carantină

Cum se plâng de condiţiile din carantină cei care se întorc din străinătate: «Asta e pâine? Mai bine la puşcărie!»

Speranțe spulberate. Creștere record a deceselor în Marea Britanie, 854 morți în ultimele 24 de ore, dublu față de ieri