in

Un șofer român își transformase microbuzul pentru a căra ilegal albanezi în Marea Britanie

Un șofer român de microbuz care a încercat să introducă doi albanezi, ilegal, în Marea Britanie, a fost condamnat la doi ani și trei luni de închisoare.

Pe 5 mai, ofițerii Poliției de Frontieră britanice, din Portul Dover, au oprit un microbuz înmatriculat în România care venise cu feribotul de la Dunkirk.

Autovehiculul era condus de Răzvan-Iulian Petraru, de 34 de ani, singurul ocupant vizibil.

La o scanare cu raze X a microbuzului au fost descoperite două persoane ascunse într-un spațiu creat de un plafon fals.

Șofer român aducea albanezi ilegal în Marea Britanie. Imigranții aveau hainele îmbibate cu înălbitor pentru a deruta câinii poliției

Spațiul avea doar 25 cm adâncime, lăsând suficient loc pentru ca bărbații să se întindă în ascunzătoare. Poliția a constatat că nu exista nicio modalitate în care bărbații să fi putut intra acolo fără ajutor.

Atunci când au fost scoși din vehicul, bărbații au arătat pașapoarte albaneze, fără a avea permisiunea de intra în Marea Britanie.

Petraru a fost arestat, iar ancheta a fost transmisă ofițerilor din echipa de investigare criminală și financiară a Biroului de Imigrării.

Petraru, fără adresă fixă, a refuzat să răspundă la orice întrebare pusă de către ofițerii CFI.

Luni, la Curtea Coroanei din Canterbury, Kent, Petraru a admis acuzațiile de asistare a imigrației ilegale în Marea Britanie și a fost condamnat imediat la 27 de luni de închisoare.

Austria nu cedează criticilor UE, a început indexarea plăţilor alocaţiilor pentru copiii străini nerezidenți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pe aripile vântului interzis

“Pe aripile vântului”, unul dintre cele mai faimoase filme din istorie, a fost interzis. CTP: «Asta făceau naziștii și comuniștii»

O româncă din Anglia a pierdut tot ce strânsese în șase luni. A primit un telefon de la „bancă” și a transferat toți banii în contul infractorilor