in

EXCLUSIV. Un român din Anglia acuză că a fost călcat de hoți, iar poliția nu ia nicio măsură: „Mi-au furat scule de 100.000 de lire sterline și primesc o hârtie că le pare rău?”

Un român din Anglia spune că, în mai puțin de trei săptămâni niște hoți i-au furat două excavatoare, două trailere și un Mercedes Sprinter fabricație 2018.

Acesta spune că utilajele se aflau în Basildon, iar Mercedesul era în Chigwell, Essex.

Omul a declarat pentru Ziarul Românesc că a chemat poliția și i s-a spus că în 24 de ore va începe investigația. Însă, spune el, poliția nici nu a venit să facă cercetări la fața locului: „În Basildon utilajele erau împrejmuite. Au tăiat lacătul și au intrat înăuntru. Trebuia măcar să vină până acolo să vadă. Am primit hârtie acasă că le pare rău că am fost victima infractorilor. Mi-au furat scule de 100.000 de lire sterline și primesc o hârtie că le pare rău? Cei de la asigurare nici nu mă mai cred, pentru că s-a furat prea mult”.

Un condiment mai scump decât aurul. Poliția caută doi hoți de șofran din Ilford

Bărbatul a mai spus că nu știe cine ar fi putut să fure utilajele și autovehiculul, în care se mai aflau și alte scule, de 10-12.000 de lire sterline.

„Le-am spus celor de la Poliția Ilford că mă apuc de furat, că e mai rentabil decât să muncesc”, a mai declarat el.

Omul mai spune că nu crede că este victima unei răzbunări: „Cred că am 100 de prieteni care au pățit la fel”.

Pentru că, spune el, poliția nu se implică, are de gând să prindă hoții singur: „Le-am zis că oricum îi prind, nu mă las. Și dacă știu că mor. Acum vreau să îmi trimit soția în România și apoi am eu grijă de ei. Dacă cumpăr altele, vin iar, și apoi unde ajung? Pierd munca, pierd contractul, pierd tot. Nu mi-e frică, oricum îi prind. Am de gând să dorm în van cinci luni, tot vin ei după van. Și când se întorc o să vedeți la BBC ce pățesc ei”.

Mai mult, el acuză că hoții ar fi mână în mână cu poliția și cu firmele de asigurări, despre care spune că nu îl despăgubesc în totalitate.

„Vreau să îmi fac permis de port-armă. Și să îmi fac un gard de șase metri ca să fie cât mai securizat. Dacă vin am de gând să dorm în van și să îi prind. Nu mai am alt vis decât să îi prind”, a mai spus românul supărat.

Șofer român de TIR din Germania, victimă a hoților de motorină în timp ce dormea

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum a ajuns Spania pe lista țărilor nesigure în Marea Britanie: Zece britanici s-au întors infectați din vacanță

mască judeţ

Masca devine OBLIGATORIE şi pe stradă într-un judeţ din România. «Se vor aplica cele mai mari amenzi», anunţă prefectul