in

Românul care a îngrozit Marea Britanie. A bătut cu sălbăticie trei femei pentru o stație Nintendo

Românul care a îngrozit Marea Britanie. A bătut cu sălbăticie trei femei pentru o stație Nintendo

Un român în vârstă de 37 de ani a bătut trei femei de origine asiatică cu o sălbăticie ieșită din comun, pentru a le jefui

A reușit să fure din casă doar o stație Nintendo și o consolă de jocuri. Justiția britanică l-a condamnat să execute între 11 și 16 ani de închisoare pentru jaf și agresiune.

Săndel Hornea (37 de ani), un bărbat din localitatea brăileană Cireșu, a fost condamnat pentru jaf, agresiune cu provocarea vătămării corporale și rănire cu intenția de a produce vătămări corporale grave.

Românul, recidivist, a comis unul din cele mai violente jafuri din istoria recentă a Marii Britanii. 

Pe 2 septembrie 2019, acesta s-a deghizat în curier și s-a prezentat la ușa unei familii de asiatici din Luton, sub pretextul că livrează un colet. Imediat ce ușa s-a deschis, a început să le lovească cu o sălbăticie greu de închipuit pe cele două femei și o adolescentă care se aflau la acel moment în locuință.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere anchetatorii au văzut cum bărbatul o lovește pe fata de 14 ani în față, mediat după ce aceasta deschide ușa.


Tâlharul Săndel Hornea, „bestia din Luton”, condamnat la 16 ani închisoare

Fata a fost lăsată inconștientă, în timp ce bestia a intrat în casă, unde a lovit-o în cap și pe bunica ei, în vârstă de 61 de ani. Bărbatul și-a continuat drumul până când a apărut și mătușa adolescentei, pe care a lovit-o cu pumnii în față.

Românul mai fusese condamnat pentru proxenetism

Ulterior, agresorul a târât victimele prin casă, adunându-le într-una din camerele imobilului. Hornea, care s-a mutat în Marea Britanie în 2018 după ce a executat 11 ani și jumătate de închisoare în România, a furat o cutie TV prin satelit, o stație Nintendo Wii și o consolă de jocuri înainte de a fugi din casă.

În aceeași zi, el a plecat în România cu un avion, fiind reținut ulterior printr-un mandat european de arestare și extrădat în Marea Britanie, pe 11 februarie 2021.

Recidivist, eliberat în baza recursului compensatoriu, Hornea le-a spus avocaților săi că se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului și că altcineva i-ar fi spus să comită jaful și agresiunile, dar nu a adus dovezi care să-i susțină afirmațiile.

Săndel Hornea a fost condamnat pentru proxenetism, fiind pus sub acuzare și în Italia pentru exploatarea sexuală a mai multor copii și pornografie infantilă. Acesta a forțat două tinere și o adolescentă să se prostitueze în localitatea Mogliano Veneto, din Italia.


Românul care a îngrozit Marea Britanie. A bătut cu sălbăticie trei femei pentru o stație Nintendo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

cazul Țăndărei

Traficanții de minori din Cazul Țăndărei cer despăgubiri de sute de mii de euro de la statul român. 160 de copii au fost trimiși la cerșit în Marea Britanie

Protecția împotriva COVID scade la câteva luni de la a doua doză. Specialiștii britanici: „Este nevoie de rapel”

Protecția împotriva COVID scade la câteva luni de la a doua doză. Specialiștii britanici: „Este nevoie de rapel”