Menu
in

Românul care a îngrozit Marea Britanie. A bătut cu sălbăticie trei femei pentru o stație Nintendo

Un român în vârstă de 37 de ani a bătut trei femei de origine asiatică cu o sălbăticie ieșită din comun, pentru a le jefui

A reușit să fure din casă doar o stație Nintendo și o consolă de jocuri. Justiția britanică l-a condamnat să execute între 11 și 16 ani de închisoare pentru jaf și agresiune.

Săndel Hornea (37 de ani), un bărbat din localitatea brăileană Cireșu, a fost condamnat pentru jaf, agresiune cu provocarea vătămării corporale și rănire cu intenția de a produce vătămări corporale grave.

Românul, recidivist, a comis unul din cele mai violente jafuri din istoria recentă a Marii Britanii. 

Pe 2 septembrie 2019, acesta s-a deghizat în curier și s-a prezentat la ușa unei familii de asiatici din Luton, sub pretextul că livrează un colet. Imediat ce ușa s-a deschis, a început să le lovească cu o sălbăticie greu de închipuit pe cele două femei și o adolescentă care se aflau la acel moment în locuință.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere anchetatorii au văzut cum bărbatul o lovește pe fata de 14 ani în față, mediat după ce aceasta deschide ușa.

Tâlharul Săndel Hornea, „bestia din Luton”, condamnat la 16 ani închisoare

Fata a fost lăsată inconștientă, în timp ce bestia a intrat în casă, unde a lovit-o în cap și pe bunica ei, în vârstă de 61 de ani. Bărbatul și-a continuat drumul până când a apărut și mătușa adolescentei, pe care a lovit-o cu pumnii în față.

Românul mai fusese condamnat pentru proxenetism

Ulterior, agresorul a târât victimele prin casă, adunându-le într-una din camerele imobilului. Hornea, care s-a mutat în Marea Britanie în 2018 după ce a executat 11 ani și jumătate de închisoare în România, a furat o cutie TV prin satelit, o stație Nintendo Wii și o consolă de jocuri înainte de a fugi din casă.

În aceeași zi, el a plecat în România cu un avion, fiind reținut ulterior printr-un mandat european de arestare și extrădat în Marea Britanie, pe 11 februarie 2021.

Recidivist, eliberat în baza recursului compensatoriu, Hornea le-a spus avocaților săi că se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului și că altcineva i-ar fi spus să comită jaful și agresiunile, dar nu a adus dovezi care să-i susțină afirmațiile.

Săndel Hornea a fost condamnat pentru proxenetism, fiind pus sub acuzare și în Italia pentru exploatarea sexuală a mai multor copii și pornografie infantilă. Acesta a forțat două tinere și o adolescentă să se prostitueze în localitatea Mogliano Veneto, din Italia.


Românul care a îngrozit Marea Britanie. A bătut cu sălbăticie trei femei pentru o stație Nintendo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version