in

Londra: Trei crime în 24 de ore. Două persoane înjunghiate mortal și una împușcată

Trei londonezi și-au pierdut viața în decurs de doar 24 de ore, doi înjunghiați mortal și un alt treilea împușcat.

Prima crimă violentă s-a petrecut în Sutton, joi, 27 mai, poliția fiind chemată la o proprietate din Cheam.

Acolo au găsit o femeie în vârstă de 40 de ani care suferise răni prin înjunghiere. Din păcate, nu a mai putut fi salvată. Un bărbat a fost arestat în legătură cu această crimă și dus la o secție de poliție din sudul Londrei, unde rămâne în arest.

Pe 28 mai poliția a lansat o altă anchetă de crimă, după ce un bărbat a fost împușcat mortal în fața stației de metrou Haringey din Londra.

Ofițerii au fost chemați în zona Turnpike Lane și Willoughby Road, în nordul Londrei, la primele ore ale zilei de vineri, 28 mai, unde se raportaseră împușcături.

Ambulanța aeriană din Londra s-a deplasat de la fața locului, unde un bărbat de 20 de ani a fost găsit cu răni prin împușcare. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, bărbatul a fost declarat mort la fața locului, la 1.55am.

Crimă în Edgware. Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal. Poliția a făcut mai multe arestări

O a doua victimă împușcată s-a prezentat la un spital din nordul Londrei cam în același timp. Poliția crede că a fost atacată pe Park Lane, Tottenham, la trei mile de Turnpike Lane. Nu s-a confirmat dacă incidentele sunt legate.

Comercianții de pe Turnpike Lane au declarat pentru My London că au fost hărțuiți în mod regulat de membrii bandelor și spun că infracțiunile violente sunt frecvente în zonă.  Nu au fost efectuate arestări, dar anchetele continuă.

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat sub suspiciunea că a ucis un bărbat de 74 de ani, în Lewisham, la primele ore ale acestei dimineții de vineri, 28 mai.

Poliția a fost chemată la ora 4.55, la o adresă din New Cross.

Când ofițerii au ajuns la adresa din Wild Goose Drive, New Cross, au găsit un bărbat în vârstă de 74 de ani care suferise de răni prin înjunghiere. Bărbatul a fost declarat mort la ora 5.57.

O anchetă a fost lansată și un tânăr de 23 de ani a fost arestat la fața locului, suspect de crimă.

Suspectul a fost dus la o secție de poliție din sudul Londrei, unde a rămas în această după-amiază. Poliția a confirmat că suspectul și victima se cunoșteau. Rudele rude ale victimei au fost informate, iar poliția așteaptă identificarea oficială.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Crimă în Edgware. Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal. Poliția a făcut mai multe arestări

Anglia. O femeie și un copil găsiți morți noaptea trecută. Poliția îl caută pe acest bărbat. „Nu vă apropiați de el”