in

Aeroportul Stansted, evacuat din cauza unui pachet suspect. Avioanele, blocate la sol

aeroportul stansted evacuat

Aeroportul Stansted a fost evacuat, pasagerii fiind scoși din incintă fără să știe, în primele momente despre ce este vorba.

Oamenii au plecat din magazine, abandonând cărucioarele de cumpărături, scrie My London.

„Aeroportul Stansted a fost parțial evacuat. Oamenilor li s-a cerut să părăsească magazinele lăsând în urmă cărucioarele de cumpărături”, a declarat un pasager.

Galerie foto – Alertă în Holborn din cauza unui pachet suspect. Mai multe clădiri evacuate de poliție în urmă cu puțin timp

O altă persoană a scris pe Twitter: „@Ryanair, [sunt] înghesuit într-un fel subsol la ora la care zborul meu spre Köln era programat să plece fără informații sau scuze, la poarta 30 Stansted Airport… ce pandemie extrem de infecțioasă???”

Un altul a spus: „@STN_Airport, poți să ne spui ce se întâmplă, te rog? Tocmai ni s-a cerut să eliberăm terminalul…. O mică informație i-ar liniști pe mulți.”

Zborurile au fost blocate la sol

Potrivit martorilor de la fața locului, zborurile au fost blocate la sol pe măsură ce poliția cercetează incidentul.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Ne aflăm în prezent pe Aeroportul Stansted, în urma îngrijorărilor legate de un pachet suspect în zona de securitate. S-a stabilit un cordon. Pasagerii au fost evacuați din acea zonă a aeroportului și duși într-o poziție de siguranță. Experții militari în explozivi vor evalua pachetul.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

terapia de conversie

Terapia de conversie a persoanelor LGBT va fi infracțiune în Marea Britanie

Incident feroviar major în Anglia: Două trenuri s-au ciocnit, în apropiere de Salisbury

Incident feroviar major în Anglia: Două trenuri s-au ciocnit, în apropiere de Salisbury