in

Cu porcul tăiat în bagajele de cală, alertă pe aeroportul din Liverpool din cauza sângelui care curgea

Alertă pe aeroportul din Liverpool

Cu porcul tăiat în bagajele de cală. Angajații aeroportului din Liverpool au văzut că în cala unui avion care venea de la Cluj era plin de sânge care se scursese dintr-un geamantan. Angajații companiei aeriene au fost uluiți când au descoperit că bagajul suspect era îndesat cu carne de porc congelată, care până la destinație s-a dezghețat.

Un pasager care a călătorit duminică de la Cluj-Napoca la Liverpool a luat în bagajul de cală o cantitate mare de carne de porc, pentru sărbători. În timpul zborului, din bagajul său a început să curgă sânge, care a ajuns și la alte 40 de bagaje.

După ce avionul a aterizat, personalul aeroportului din Liverpool a sezisat problema și a trimis înapoi la Cluj Napoca toate cele 40 de bagaje pentru mai multe investigații. Când au fost deschise bagajele, a fost găsită carnea de porc.

Acum, bagajele celor 40 de călători vor fi trimise înapoi la Liverpool.

sursa: Digi24

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.2]

Criza costului vieții lovește rafturile supermarketurilor, prețurile unor produse alimentare s-au dublat în doi ani în Marea Britanie

„Am fugit de războiul din Ucraina cu fiul meu și am primit un loc de muncă cu normă întreagă, dar încă nu îmi permit să închiriez la Londra”