in

Anglia, copil de 14 ani, și-a văzut mama ÎMPUȘCATĂ MORTAL de tatăl ei vitreg: ”În ochii lui se citea că voia să comită o crimă”

O adolescentă de 14 ani din Marea Britanie a povestit cu ochii în lacrimi despre momentul terifiant în care tatăl ei vitreg i-a împușcat mortal mama într-o criză de gelozie. Andrew Hooper aflase că soția sa l-a înșelat cu un alt bărbat. Individul de 46 de ani este acuzat că pe 26 ianuarie 2018 a ucis-o cu două focuri de armă pe soția sa, Cheryl, în timp ce ea se afla în mașina ei, relatează Mirror.

Femeia tocmai parcase în fața casei din orașul britanic New Port. Potrivit probelor prezentate de procurori în instanță, Andrew Hooper a montat un dispozitiv secret pentru a monitoriza mașina soției sale. Bărbatul a urmărit-o în momentul în care ea s-a întâlnit într-un bar cu iubitul ei, Ian Preece.
Bărbatul gelos și-a așteptat soția să ajungă ascasă și a împușcat-o în zona gâtului și într-unul dintre brațe. Fiica lui Cheryl, care avea 14 ani la momentul comiterii crimei, le-a povestit cu ochii în lacrimi magistraților Tribunalului Regal din Birmingham despre momentul în care mama ei a fost ucisă.

”Nu-mi aduc aminte să fi auzit focurile de armă. Am fost în stare de șoc. (…) E adevărat că au fost două focuri de armă, foarte rapid, unul după altul”, a povestit fata care acum are 15 ani.

O înregistare a audierii fetei de către poliție a fost prezentată instanței.

”Ne-am întors cu mașina acasă. El ne-a urmărit într-o mașină argintie, un Land Rover Defender. A parcat chiar în spatele nostru. Arăta ca un psihopat. În ochii lui se citea că voia să comită o crimă”

”El a bătut în geamul mașinii. Am crezut că o să lovească în zona capului. Credeam că avea mână ceva ce semăna cu o lopată. Am ieșit din mașină cât de repede am putut (…) Mama țipa. Am auzit cum s-a spart geamul. Eram în fața mașinii atunci când l-am văzut cu pușca în mână”

”Apoi a împușcat-o pe mama. Nu sunt sigură dacă s-a uitat la mine, dar apoi a fugit

Fata spune că a încercat să-și ajute mama, însă a fost văzută de un vecin care a trimis-o urgent în casă. Adolescenta s-a mutat din casa în care a locuit alături de tatăl ei vitreg. Potrivit instanței, bărbatul acuzat de uciderea soției sale a încercat să se sinucidă după comiterea crimei.

Român condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ în Anglia, și-a omorât în bătaie prietenul din copilărieTragedie în Anglia! Copil de numai 6 ani, mort din cauza meningitei. Medicii au crezut că se preface și l-au trimis acasă

Manchester, a înghițit o pungă cu cocaină și a murit, spera să recupereze drogurile odată ajunsă în Dubai