Menu
in

Acest aeroport din Marea Britanie anulează limita de 100 ml de lichide în bagajul de mână

Limita de lichide în bagajul de mână se anulează în acest aeroport din Marea Britanie. Persoanele care călătoresc prin aeroportul din Birmingham (BHX) nu vor mai fi obligate să limiteze lichidele la 100 ml în bagajul de mână din iunie 2024.
>>> Cu porcul tăiat în bagajele de cală, alertă pe aeroportul din Liverpool din cauza sângelui care curgea

Limita de lichide a fost anulată într-un alt aeroport din Marea Britanie

Introdusă ca parte a renovare a zonei de securitate a aeroportului, șefii de la BHX au confirmat că instalația de securitate de „generație următoare”, care urmează să fie finalizată până în vara viitoare, le va oferi pasagerilor mai multă flexibilitate în ceea ce privește modul în care călătoresc cu lichidele.

Aeroportul Birmingham se alătură astfel celorlalte două aeroporturi britanice care au luat aceeași măsură, Aeroportul London City și Aeroportul Internațional Teesside. Aeroportul Birmingham a anunțat astfel că va renunța la regula lichidului de 100 ml pentru a permite pasagerilor să treacă volume mai mari de lichid în bagajele de mână prin porțile de securitate, astfel încât transportul suvenirurilor lichide va deveni semnificativ mai ușor.
>>> Probleme mari la aeroportul Luton: zborurile au fost anulate timp de două ore, după ce pista s-a ”topit”

Veți putea aduce sticlele de vin în bagajul de mână

Limita de 100 ml de lichide în bagajul de mână – Adaptările de la aeroportul din Birmingham urmează unui upgrade de screening de 20 de milioane de lire sterline, care va vedea furnizorul de securitate Smiths Detection preluand punctele de control.

Speranța, potrivit rapoartelor locale , este că eliminarea restricțiilor de lichide de 100 ml va ajuta, de asemenea, la accelerarea cozilor de securitate care sunt predispuse la aglomerație în orele de vârf. Poate fi un pas pozitiv înainte pentru destinațiile de turism viticol care se află la doar un zbor scurt distanță, în sensul că orice sticlă cumpărată în timpul călătoriei ar putea, potențial, să fie adusă acasă fără a fi nevoie să înregistrați valizele.

Potrivit șefilor BHX, noul scaner de la Smiths Detection va produce imagini 3D volumetrice de înaltă rezoluție, ceea ce înseamnă că la aeroportul din Birmingham, în loc de restricția de 100 ml de lichid pentru bagajele de mână, călătorii vor avea în schimb o nouă limită de doi litri de lichide în bagajele de mână. bagaje.
>>> Puteți conduce dimineața după ce ați băut seara? Și cât timp rămâne alcoolul în organism?

Când a fost introdusă limita de 100 ml

Limita de 100 ml de lichide a fost introdusă în 2006 în urma planurilor teroriste dejucate de a introduce explozibili lichidi deghizați în băuturi răcoritoare într-un avion care zbura din Marea Britanie către SUA și Canada.

Cu toate acestea, noile scanere, care pot lua o imagine 3D cu raze X a bagajelor pe măsură ce trec prin securitate, pot face distincția între lichidele periculoase și cele nepericuloase, eliminând nevoia de a plasa toate lichidele într-o pungă de plastic separată, așa cum a fost norma pentru securitatea aeroportului timp de aproape două decenii.

În cazul în care noua tehnologie va fi adoptată la nivel mondial, se anticipează că va avea un efect pozitiv extrem de pozitiv asupra sectorului băuturilor, datorită încurajării turiștilor să cumpere sticle la destinația lor de vacanță, nu numai la aeroport, scrie thedrinkbusiness.com.
>>> Noua regulă a Codului Rutier interzice conducerea cu navigatorul satelitar, amendă de până la 1.000 de lire sterline

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]
Exit mobile version