in

Beizadea de penelist căutată de procurori în România a fugit în Anglia

Beizadea de penelist căutată de procurori în România a fugit în Anglia

Un individ care a pus la cale o bătaie din clubul Pub Quatro din Răducăneni, Iași, a fugit în Anglia, după ce a aflat că va fi arestat.

Ioan Ciprian Radu, fiul unul penelist influent din comuna Răducăneni, a fost „protagonistul” bătăii din clubul amintit, scrie Ziarul de Iași.

Localnicii spun că șeful secției de politie a închis de multe ori ochii la scandalurile provocate de individul fugit acum în Anglia. Mai mult, unele voci spun că acesta ar fi știut înainte că urmează arestări și a fugit.

Ioan Ciprian Radu are pe Facebook o fotografie în care arată că îi sfidează pe toți: a aliniat cele trei mașini ale sale chiar în fața sediului poliției și s-a urcat pe una dintre ele. Imediat după ce în presă au apărut clipuri video cu bătaia din club, el a fugit în Anglia.

„Toți au fost arestați, el a scăpat. Are noroc de tatăl său care este destul de influent în Răducăneni, inclusiv la vârful poliției. Șeful poliției locuiește în Răducăneni și chiar el îl ocolește pe individ”, a spus un localnic pentru Ziarul de Iași.

Procurorii spun că Radu a fugit din țară imediat după scandal. „După comiterea faptelor, în seara zilei de 24.10.2021, inculpatul R.I-C. a părăsit teritoriul țării, plecând în Marea Britanie, unde a intrat în carantină pentru 14 zile”, spun procurorii.

Ceilalți doi scandalagii din club, Ciprian Balint și Egidiu Trufea, prieteni de pahar cu Radu, au fost găsiți acasă și duși în arest pentru 30 de zile. De asemenea, cei trei bodyguarzi ai clubului care s-au bătut cu scandalagii au fost arestați pentru 30 de zile, chiar dacă unul dintre ei se afla la spital.

L-a ucis pe fostul campion naţional la atletism Ştefan Pavel, apoi a fugit în Anglia

„La data de 24.10.2021 ora 2:08, numitul L.A-I a sesizat telefonic prin SNUAU 112 faptul că, în intervalul orar 01.45- 02.30, a avut loc un scandal de proporții în incinta discotecii din zona centrală a localității Răducăneni, județul Iași, pe terasa acesteia, precum și în parcarea din față, în care au fost implicate mai multe persoane. În urma cercetărilor efectuate s-a reținut faptul că în seara zilei de 23.10.2021 programul la discotecă a început în jurul orelor 21.30, participând aproximativ 100 persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între numiții T.E. (care avea asupra sa un topor) R.I-C și B.A-D, P.I-M, P.C-A și S.B, a izbucnit un conflict, aceștia lovindu-se reciproc cu pumnii, picioarele, distrugând o parte din mobilierul existent în discotecă cât și sticlele și paharele din barul acesteia. Părțile implicate în incident au suferit leziuni fizice, acestea având calități duble de persoane vătămate/inculpați. Tot incidentul a durat circa 40 de minute, iar cei circa 100 de tineri care se distrau au fost indignați de cele întâmplate fiind nevoiți sa plece acasă”, au precizat procurorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

În Londra, ca în Vestul Sălbatic. Bărbați mascați, înarmați cu macete, au intrat peste o familie îngrozită

În Londra, ca în Vestul Sălbatic. Bărbați mascați, înarmați cu macete, au intrat peste o familie îngrozită

Sosia lui Boris Johnson, tâlhar la drumul mare în Hull. Cât de bine seamănă cei doi