in

Irlanda de Nord: Român acuzat că se masturba în apropierea unui loc de joacă

Irlanda de Nord: Român acuzat că se masturba în apropierea unui loc de joacă

Un bărbat de origine română este acuzat că se masturba în vecinătatea unei zone de joacă pentru copii dintr-un parc din Ballymena, Irlanda de Nord.

Rudi Rovid (23 de ani), este inculpat în legătură cu o faptă petrecută în după-amiaza zilei de luni, 8 noiembrie, potrivit Ballymena Times.

Inculpatul s-a prezentat marți, 9 noiembrie, la Tribunalul Antrim, din Ballymena. El este acuzat de „comportament indecent”  în People’s Park și o a doua acuzație de săvârșire a unui act de „natură lascivă, obscenă și dezgustătoare”.

Inculpatul se confruntă cu o a treia acuzație de „a încercat să se angajeze în mod intenționat într-o activitate sexuală în scopul obținerii gratificației sexuale atunci când era prezent un copil necunoscut, un copil sub 13 ani sau într-un loc din care puteai fi observat”.

Un ofițer de poliție s-a opus eliberării pe cauțiune și a spus că poliția a primit un raport de la un polițist care a fost abordat de doi membri ai publicului spunând că a văzut un bărbat purtând un trening violet „masturbându-se în vecinătatea parcului de joacă, unde erau prezenți copii”.

O femeie a spus poliției că a văzut un bărbat „masturbându-se în direcția unei alte femei”. Bărbatul a fost arestat la mică distanță.

Prins în timp ce se masturba în fața copiilor într-un tren spre Londra

Un alt martor a spus că a crezut că omul urinează, dar când s-a apropiat, apoi a putut vedea că „se masturba în mod clar”.

A spus că este bolnav și a trebuit să urineze

Polițistul a spus că atunci când martorii l-au luat la întrebări, acesta „și-a cerut scuze”.

Când inculpatul a fost arestat și dus la secția de poliție „a recunoscut că se află în parc, dar a negat acuzațiile, afirmând că doar urinase”.

Polițistul s-a opus cauțiunii spunând că inculpatul este cetățean străin, fără reședință permanentă.

Avocatul apărării a spus că inculpatul a venit în Irlanda de Nord în urmă cu peste un an și lucrează într-o fabrică de procesare a alimentelor. El a spus că inculpatul a spus că nu are antecedente în România și că are „o formă de afecțiune medicală” și când a trebuit să urineze a mers „în spatele unui copac”, dar neagă „orice formă de masturbare”.

Judecătorul a admis o cauțiune de 500 de lire sterline. Inculpatul trebuie să locuiască la o adresă aprobată de poliție și să nu se deplaseze la mai puțin de 100 de metri de vreo școală, parc public sau loc de joacă pentru copii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atacuri xenofobe asupra românilor în Irlanda de Nord. Florentina Dimache: „Nu bem alcool, nu petrecem. Suntem o familie obișnuită”

Marea Britanie: „Fără vaccin, fără job”. 60.000 de angajați din casele de îngrijire rămân fără loc de muncă

Marea Britanie: „Fără vaccin, fără job”. 60.000 de angajați din casele de îngrijire rămân fără loc de muncă