in

Bordel cu românce, închis în Plymouth. Un client a fost trimis acasă de polițiști

Polițiștii din Plymouth au închis un bordel în care activau mai multe prostituate din România. Potrivit Plymouth Live, proxeneții închiriază proprietăți pe termen scurt, de pe Airbnb pe care le folosesc pe post de bordeluri în Marea Britanie.

Conform legii actuale a Regatului Unit, este legal ca cineva să practice prostituția, dacă o face singur, însă legea consideră că mai mulți lucrători sexuali care vând sex în aceleași spații reprezintă un bordel, ceea ce se pedepsește cu până la șapte ani de închisoare.

De asemenea, s-a ajuns la concluzia că cel mai important facilitator al traficului sexual în Marea Britanie sunt site-urile de „dating”.

Raportul a constatat că site-urile s funt folosite de traficanți pentru a controla pofilele prostituatelor, alimentând, de asemenea, un nou val de bordeluri de scurtă durată, care permit femeilor să fie traficate în întreaga țară pentru sex de către bandele criminale.

Un astfel de bordel semnalat în Plymouth a fost închis printr-un ordin judecătoresc, de poliție. Potrivit polițiștilor, unii dintre clienți băteau pe la ușile vecinilor în căutare de sex.

Poliția a intrat în proprietate după ce a obținut un mandat de percheziție, a vorbit cu femeile și le-a examinat telefoanele mobile.

 „Principala noastră prioritate a fost să ne asigurăm că persoanele care lucrează acolo sunt în regulă și sunt protejate în mod corespunzător”, au spus polițiștii.

Un client a fost care se pregătea să intre în bordel a fost trimis acasă de polițiști fiind „educat cu privire la problemele și pericolele mari din jurul acestui gen de afaceri”, au mai afirmat oamenii legii.

Au deschis un bordel de lux chiar lângă stadionul lui Liverpool. Zeci de românce se prostituau acolo
Chirurg român apreciat în Marea Britanie, respins în România: „Am încercat să mă întorc, dar nu am găsit loc de muncă”

Pe studenții români nu-i afectează Brexitul, Marea Britanie oferă în continuare împrumuturi pentru acoperirea cheltuielilor de studiu