in

Britanică din Spania, arestată după ce a nesocotit starea de urgență și a făcut baie într-o piscină în aer liber

O britanică din Spania a fost târâtă afară dintr-o piscină de către polițiști și arestată în timpul stării de urgență dispusă în toată țara din cauza răspândirii coronavirusului.

Ofițerii au sărit în piscină pentru a o scoate cu forța pe Joanne Rust, în vârstă de 53 de ani, după ce aceasta a refuzat să se întoarcă în camera sa de hotel, ca urmare a măsurilor stricte de carantină impuse în Spania.

În filmările făcute de alți turiști de la Hotelul Paradise Park din Los Cristianos, Rust este văzută plutind pe spate și jucându-se în apă, în timp ce personalul hotelului și poliția stau lângă piscină.

Un ofițer sare apoi în apă și o scoate cu forța pe femeie. Aceasta este apoi încătușată, în timp ce ceilalți turiști britanici se amuză. O femeie este auzită spunând: „A merita-o!”.

Rust este consilier laburist și organizator de campanii al sindicatului Unison în Norfolk. Ea a fost candidatul laburist pentru Norfolk North-West pentru parlament.

Britanica a fost acuzată de tulburarea ordinii publice, rezistență la reținere și neascultare față de autoritățile spaniole, după care a fost eliberată pe cauțiune.

Se presupune că Rust a fost dat afară din hotel, în urma incidentului, și s-a întors acasă weekendul trecut.

Britanicii din Spania ignoră starea de urgență: „E doar o gripă. Luați o bere!”

Criza coronavirus: Britanicii plecați în străinătate, chemați de urgență în țară

Ulterior, ea a declarat pentru The Sun ca a avut un comportament „nechibzuit”, dar a dat vina pe lipsa de informații din partea operatorului turistic.

„Am crezut că a existat o blocare, dar era o stare de urgență. Acesta este foarte diferit. Când am ajuns la hotel, ei au spus: Puteți utiliza toate facilitățile, dar să nu părăsiți stațiunea. Atunci am primit comunicări foarte diferite despre cum putem folosi lucrurile”, a spus britanica.

Ea a susținut că nu existau semne care să arate că exista o „stare națională de urgență” și a spus că oaspeții nu se limitau să stea la camerele lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prințul Charles s-a întâlnit cu regina

Prințul Charles s-a întâlnit cu regina chiar în ziua în care a fost infectat cu coronavirus

Schema de împrumuturi pentru afacerile din UK

Schema de împrumuturi pentru afacerile din UK afectate de pandemia Coronavirus