in ,

Prințul Charles s-a întâlnit cu regina chiar în ziua în care a fost infectat cu coronavirus

Prințul Charles s-a întâlnit cu regina chiar în ziua în care a fost infectat cu coronavirus

Prințul Charles ar fi putut fi infectat pe 12 martie. În aceeași zi a avut ultimul contact cu Regina Elisabeta II a Marii Britanii. Comunicatul casei Clarence din dimineața zilei de 25 martie 2020 anunță că Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus.
„Prezintă simptome ușoare, dar că are o stare de sănătate bună și a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei.
Ducesa de Cornwall a fost și ea testată, dar nu are virusul. În concordanță cu instrucțiunile guvernamentale și sfaturile medicale, prințul și ducesa sunt în autoizolare în Scoția.
Testele au fost efectuate de către NHS Aberdeenshire, ca urmare a îndeplinirii condițiilor pentru a fi testați.
Nu este posibil să determinăm de unde a contractat Prințul acest virus având în vedere numărul mare de angajamente efectuate în ultimele săptămâni.”

Prințul Charles și ultimele apariții publice

Prințul Charles la ceremonia de investire de pe 12 martie 2020

Ultima apariție publică a Prințului Charles a fost pe 12 martie, la o recepție și o cină, organizate în Londra pentru a veni în sprijinul Australiei în lupta cu incendiile de vegetație.
Mai devreme, în aceeași zi, Prințul Charles a participat la o ceremonie de investitură, unde i-a întâmpinat pe participanți cu gesturi, fără a intra în contact direct, fiind deja preocupat de stoparea răspândirii coronavirusului.
Conform Sky News, ulterior datei de 12 martie, Prințul a intrat în contact cu un număr mic de persoane și că toate aceste persoane au fost testate.

Breaking NEWS! Prințul Charles, infectat cu coronavirus

Medicii sunt de părere că Charles ar fi fost contagios începând cu 13 martie.
Ultima întâlnire cu Regina Elisabeta a fost în dimineața zilei de 12 martie și s-a declarat că aceasta, în vârstă de 93 ani, este sănătoasă și urmează toate sfaturile adecvate privind menținerea sănătății și a siguranței.
Anunțul că Prințul Charles este infectat cu COVID-19 vine la o săptămână după ce Regina, împreună cu Prințul Philip, s-au mutat la castelul Windsor, mult mai devreme decât plănuiau să o facă.
După sosirea la Windsor, Regina Elisabeta a transmis publicului britanic un mesaj de solidaritate, subliniind, printre altele, că Marea Britanie a intrat într-o perioadă de incertitudine și îngrijorare majoră.

Președintele Iohannis, întâlnire cu Prințul Charles la Cotroceni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Prințul Charles testat pozitiv

Breaking NEWS! Prințul Charles, infectat cu coronavirus

Britanică din Spania, arestată după ce a nesocotit starea de urgență și a făcut baie într-o piscină în aer liber