in

Britanicii din Spania ignoră starea de urgență: „E doar o gripă. Luați o bere!”

Britanicii care se află în aceste zile la Benidorm, Spania, nu vor să se supună deciziilor luate de autorități și se iau la ceartă cu poliția spaniolă care le cere să rămână izolați.

O mulțime de turiști britanici din Benidorm au fost filmați de poliția spaniolă în timp ce strigă „Avem toți gripă, na na na!”, arată Daily Mail.

În Spania sunt în prezent 491 de morți cauzate de coronavirus, și un număr de 11.178 de cazuri.

Țara a intrat în stare de urgență, în încercarea de a încetini răspândirea virusului ucigaș, oamenilor li s-a interzis să iasă din case, cu excepția cumpărării de mâncare, mersului la muncă sau să primirii de ajutor medical timp de 15 zile.

Dar britanicii aflați în vacanță la Benidorm, Alicante, au fost filmați ignorând deciziile și continuând să bea și să cânte în aer liber.

Oamenii de știință de la Imperial College din Londra: „260.000 de britanici și-ar putea pierde viața dacă guvernul nu va lua noi măsuri cu privire la coronavirus”

Un turist fără cămașă striga: „Este doar o gripă de care trebuie să o luăm toți. Ia o bere, zile fericite, băieți.”


Un alt bărbat a fost filmat împingând un cărucior plin cu alcool cumpărat într-un supermarket de-a lungul străzii, după ce toate barurile au fost blocate.

În videoclip, un ofițer de poliție a fost văzut oprind un grup de turiști britanici în timp ce mergeau de-a lungul străzii.

Ofițerul a spus: „Nu este posibil să mergi pe stradă. Vă rugăm să vă întoarceți la apartamentul vostru.”

Turiștii au continuat să meargă și unul a spus: „O să zbor în curând”.

Clipul se încheie cu mai mulți britanici care cântă în timp ce beau afară.

Filmările difuzate ieri au arătat cel puțin 50 de britanici – unii la bustul gol și alții care par să bea din cutii de bere – strigând în afara unui bloc de locuințe din Benidorm, în timp ce ofițerii încearcă să-i trimită înăuntru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poliția britanică avertizează persoanele în vârstă: „Aveți grijă la cei care se oferă să vă ajute la cumpărături. Pot fi infractori”

Britanicii au dat năvală în puburi după anunțul premierului de a evita contactele sociale