in

ANUNȚ IMPORTANT! Se poate călători în România cu PAȘAPORTUL EXPIRAT. Vezi care sunt condițiile

Se poate călători în România cu PAȘAPORTUL EXPIRAT. Vezi care sunt condițiile.

Cetățenii care se deplasează spre România pe cale aeriană, cu bilete achiziționate la companiile TAROM sau BritishAirways, pot călători și în baza cărților de identitate și pașapoartelor românești expirate în perioada 1 martie – prezent, transmite Secția Consulară Londra.

Dacă veți călători spre România cu alți operatori economici aerieni, Consulatul României din Londra vă recomandă să verificați înainte de achiziționarea biletului, dacă este acceptat documentul de călătorie expirat.

Consulatul din Londra se închide!!! Urgențele se rezolvă la ICR. “Întoarcerea în Romania NU E URGENȚĂ!!!”

În cazul în care vă deplasați pe cale rutieră spre România sau operatorul economic aerian nu acceptă documentul expirat pentru îmbarcare, aveți în continuare posibilitatea de a solicita un titlu de călătorie, la sediul din 1 Belgrave Square, Belgravia, London SW1X 8PH, în baza documentelor justificative ale călătoriei (bilet tren, avion, autocar, feribot) cu maxim 10 zile înainte de data călătoriei sau prin e-mail la [email protected].

De interes pentru comunitate:

”Ca urmare a demersurilor efectuate de Secția Consulară Londra pe lângă autoritățile locale de frontieră și operatorii economici aerieni, cetățenii români care se deplasează spre România pe cale aeriană, cu bilete achiziționate la companiile #TAROM sau #BritishAirways, pot călători și în baza cărților de identitate și pașapoartelor românești expirate în perioada 1 martie – prezent.


Dacă veți călători spre România cu alți operatori economici aerieni, vă recomandăm să verificați înainte de achiziționarea biletului, dacă este acceptat documentul de călătorie expirat.

În cazul în care vă deplasați pe cale rutieră spre România sau operatorul economic aerian nu acceptă documentul expirat pentru îmbarcare, aveți în continuare posibilitatea de a solicita un titlu de călătorie, la sediul din 1 Belgrave Square, Belgravia, London SW1X 8PH, în baza documentelor justificative ale călătoriei (bilet tren, avion, autocar, feribot) cu maxim 10 zile înainte de data călătoriei sau prin e-mail la [email protected]. Vă rugăm distribuiti”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Record de infectări în Marea Britanie: Peste 14.000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Record de infectări în Marea Britanie: Peste 14.000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Rapidiștii din Anglia au pus bazele unui club de fotbal românesc în Coventry. Managerul WestMidlands Rapid, Daniel Piron: „Am creat o mică familie”