in

Cele patru persoane ucise în Londra au fost identificate. Un suspect se află în custodie

patru persoane ucise

Toate cele patru persoane ucise prin înjunghiere luni, 25 aprilie, într-o casă din sud-estul Londrei au fost numite de poliție.

Marți, Comandamentul Specialist pentru Crime al Poliției Metropolitane a făcut apel pentru informații despre decesele petrecute la o proprietate din Southwark, Londra, la primele ore ale zilei de luni.

Victimele sunt Denton Burke, în vârstă de 58 de ani, și partenera sa, Dolet Hill, în vârstă de 64 de ani, care locuiau împreună într-o casă din Delaford Road, Southwark.

Tanysha Ofori-Afukko, în vârstă de 45 de ani, cunoscută și sub numele de Rachquel, fiica lui Dolet Hill, este cea de-a treia victimă.

Ultima victimă a fost identificată ca fiind Samantha Drummonds, 27 de ani, fiica lui  Tanysha Ofori-Afukko și locuia în Lewisham.

Noapte de groază la Londra, trei femei și un bărbat înjunghiați mortal într-o casă din Southwark

Toți cei patru au fost declarați morți la fața locului.


Familia decedatului a fost informată și este sprijinită de ofițeri specialiști, arată Sky News.

O prietenă a Samanthei a spus că aceasta se mutase temporar în casă, în timpul lucrărilor de construcție la propriul său apartament din Forest Hill.

Rudra Brambhatt a declarat pentru Evening Standard: „Ea s-a mutat recent, în timp ce baia ei era renovată. Samantha și-a luat pisica și s-a întors la casa familiei.”

„Suntem devastați. Ne înțelegem atât de bine. Îi plăcea muzica și lucra la NatWest”, a mai spus Rudra Brambhatt.

Un bărbat de 28 de ani, arestat sub suspiciunea că i-a ucis pe cei patru membri ai familiei, este arestat în spital, a declarat poliția.

Se crede că toate cele cinci persoane se cunoșteau între ele.

O parte a străzii a fost închisă cu panouri metalice, în timp ce o serie de corturi criminalistice au fost ridicate în timp ce poliția își desfășura investigațiile.

Luni, nepoata doamnei Hill, Venecia Reid, le-a spus reporterilor de la fața locului: „Era foarte iubitoare, foarte bună, foarte generoasă. A muncit foarte mult în această țară pentru a-și susține cele două fete și cei doi nepoți. Nu merită asta”.


…Cele patru persoane ucise în Londra au fost identificate. Un suspect se află în custodie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Un britanic a primit o factură de 40.000 de lire sterline pentru electricitate. Ce a răspuns compania de furnizare

Un britanic a primit o factură de 40.000 de lire sterline pentru electricitate. Ce a răspuns compania de furnizare

cartiere Londra

Care sunt cele mai bune cartiere pentru locuit în Londra, în 2022. Un clasament surprinzător