in

Cine sunt cei doi români morți în tragedia din Edgware. Erau din Satu-Mare, unul dintre ei avea o fetiță

Doi bărbați din România au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Alte cinci persoane din aceeași casă au fost transportate la spital. Cei doi morți, în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost găsiți la o adresă de pe Bacon Lane, Edgware, într-o zonă în care locuiesc foarte mulți români.Potrivit prietenilor lor care au postat mesaje de condoleanțe pe rețeaua Facebook, cei doi sunt Gheorghe Bodan, 42 de ani și Viorel Borodi (foto2), de 38 de ani, din comuna Gherța Mare, județul Satu-Mare.

Gheorghe Bodan (foto1) avea o fetiță. Cei doi stăteau în aceeași cameră și au fost cel mai aproape de scurgerea de monoxid de carbon. În casă mai locuiau alte cinci persoane care rpezentau semne de intoxicare și au fost duse la spital.

Se mutaseră recent în casa de pe Bacon Lane, iar poliția cercetează dacă locuința era dotată cu senzor pentru monixid de carbon.

Scotland Yard a anunțat că decesele sunt tratate ca „inexplicabile” însă poliția consideră că a avut loc o posibilă scurgere de monoxid de carbon de la o centrală.

Polițiștii și ambulanța au fost chemați în jurul orei 13.30 și au constatat mortea celor doi. Poliția Metropolitană a anunțat că nu a făcut nicio arestare.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri a spus: „Am găsit doi bărbațicare nu mai prezentau semne de viață. Alți doi bărbați adulți, o femeie și doi copii au fost, de asemenea, tratați la fața locului pentru intoxicare cu monoxid de carbon și duși la spital de către serviciul de ambulanță din Londra”.

Tragedie în ziua de Paște. Doi români morți în Edgware. Alte cinci persoane sunt spitalizate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie în ziua de Paște. Doi români morți în Edgware. Alte cinci persoane sunt spitalizate

Român omorât în propria casă. Suspecți: Doi conaționali