Menu
in

Crimă abominabilă în Anglia: Băiat de 15 ani își ucide prietenul de 12 ani. A încercat să îl decapiteze pentru că era „un turnător”

Victima de 12 ani, alături de tatăl său

Crimă abominabilă în Anglia, unde un băiat de 15 ani și-a ucis prietenul de 12 ani cu 70 de lovituri de cuțit pentru că „era un turnător”.

Adolescentul se numește Marcel Grzeszcz și poate fi numit acum, după o decizie a unui judecător de la Înalta Curte din Lincoln care l-a condamnat la 16 ani de închisoare.

Grzeszcz l-a înjunghiat pe Robert Buncis de peste 70 de ori, în Fishtoft, lângă Boston, Lincolnshire, pe 12 decembrie anul trecut, cu doar două zile înainte ca victima să fi împlinit 13 ani.

În timpul procesului s-a aflat că inculpatul „a intenționat să aplice violențe grave” asupra tinerei sale victime, deoarece în considera pe acesta „un turnător”, scrie Daily Mail.

Adolescentul a susținut că Robert avea cuțitul și că el „și-a pierdut controlul” când prietenul lui a încercat să-l înjunghie.

Jurații au respins relatarea lui Grzeszcz după mai puțin de două ore de deliberări și, în schimb, au ajuns la concluzia că acesta a fost „motivat de furie și a încercat să pedepsească victima”.

Criminalul l-a înjunghiat pe Roberts „de peste 70 de ori” și i-a făcut o rană la gât care arată că a vrut să îl decapiteze.

Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar

Roberts a fost atras în zonă de către inculpat înainte de a fi supus unui „atac sălbatic prelungit” cu un cuțit și lăsat să moară, trupul său fiind găsit în jurul orei 10 dimineața, a doua zi.

Avea răni pe partea dreaptă, umeri, brațe și trei răni înjunghiat grave la cap și vârful lamei înfipt în craniu.

Grzeszcz „a ademenit” victima după ce cei doi au schimbat mesaje pe Facebook.

Apărătorul criminalului a recunoscut că violența a fost „extraordinară”, dar a susținut că aceasta indică o „pierdere a controlului” din partea inculpatului.

Pe de altă parte, acuzarea a spus juriului că crima a fost „brutală”, „susținută” și „gratuită”.


…Crimă abominabilă în Anglia: Băiat de 15 ani își ucide prietenul de 12 ani. A încercat să îl decapiteze pentru că era „un turnător”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
Exit mobile version