Menu
in

Crima care a înspăimântat Londra. Un bărbat a fost arestat în cazul uciderii învățătoarei de 28 de ani

Ofițerii Poliției Metropolitane care investighează uciderea învățătoarei Sabina Nessa, 28 de ani, au arestat un bărbat de 38 de ani, în acest caz de crimă.

Totodată, Poliția Metropolitană a lansat imagini cu un bărbat cu care polițiștii doresc să vorbească, alături de un vehicul dat în urmărire.

Cadavrul Sabinei a fost găsit în Cator Park, în Kidbrooke, Londra, în jurul orei 17.30, sâmbătă, 18 septembrie, dar poliția crede că a fost ucisă în jurul orei 20.30, cu o seară înainte.

Detectivii cred că Sabina a plecat de acasă înainte de ora 20.30, vinerea trecută, și se pare că mergea prin Cator Park către barul Depot din Pegler Square, Kidbrooke Village, unde intenționa să întâlnească o prietenă.

Sabina nu a ajuns niciodată la pub și se crede că a fost ucisă în timp ce trecea prin parc.

Un bărbat a fost arestat, iar un altul este căutat de poliție

Pe 23 septembrie, poliția a arestat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în Lewisham, suspectat de crimă.

De asemenea, polițiștii au publicat imagini cu un alt bărbat cu care vor să vorbească, înregistrate de camerele de supraveghere, în seara în care Sabina a fost atacată, scrie My London.

De asemenea, polițiștii au publicat o imagine a unui vehicul argintiu care ar putea aparține bărbatului din imagini.

Capitala britanică, lovită de o nouă epidemie: Femei singure ucise pe stradă

Poliția roagă pe oricine recunoaște bărbatul și vehiculul să contacteze imediat forțele de ordine.

„Am ruga pe oricine – în special pe cei din Kidbrooke și din zonele Lewisham și Greenwich – să arunce o privire atentă asupra acestor imagini pentru a verifica dacă știe cine este acest om sau l-a văzut în ultimele zile”, a declarat Inspectorul șef Neil John, de la Comandamentul Special de Criminalitate al Poliției Metropolitane.

„Orice informație cu privire la identitatea sau locația sa ar putea fi vitală pentru investigația noastră, așa că vă rugăm să distribuiți această imagine, pentru a ne asigura că o pot vedea cât mai mulți oameni”, a continuat polițistul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.7]
Exit mobile version