in

Capitala britanică, lovită de o nouă epidemie: Femei singure ucise pe stradă

Capitala britanică, lovită de o nouă epidemie: Femei singure ucise pe stradă

La numai şase luni după ce Sarah Everard a fost omorâtă, uciderea unei alte tinere care se plimba singură pe stradă zguduie din nou capitala britanică, potrivit DPA.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a spus că violenţa împotriva femeilor este o „epidemie” naţională. „Avem o epidemie când vine vorba despre violenţă împotriva femeilor şi fetelor. Cred că noi bărbaţii trebuie să fim aliaţi când abordăm această chestiune”, a spus Khan.

Sabina Nessa, de 28 de ani, a fost ucisă când se deplasa de la apartamentul ei la un bar din apropiere, unde urma să se întâlnească cu o prietenă, a anunţat joi Poliţia Metropolitană.

Poliţiştii care efectuează ancheta susţin că ea plecase vineri, de la locuinţa ei din Astell Road, în Greenwich, şi se îndrepta spre Cator Park, în drum spre barul The Depot din Pegler Square, Kidbrooke Village, când a fost atacată.

Potrivit Poliţiei Metropolitane, trupul ei neînsufleţit a fost găsit lângă centrul comunitar OneSpace, de pe Kidbrooke Park Road, sâmbătă.

Fată de 5 ani ucisă în Londra. O femeie a fost arestată pentru crimă

„Sabina nu a ajuns la pub şi se crede că a fost ucisă în timp ce se plimba prin parc”, a precizat sursa citată.


O examinare post-mortem, efectuată luni, a fost neconcludentă.

„Călătoria Sabinei ar fi trebuit să dureze ceva mai mult de cinci minute dar ea nu a ajuns niciodată la destinaţie”, a declarat detectivul inspector Joe Garrity.

„Ştim că întreaga comunitate este pe bună dreptate şocată de această crimă – cum suntem şi noi – şi folosim fiecare resursă disponibilă pentru a găsi persoana responsabilă”, a mai spus Garrity.

El a adăugat că investigaţia face progrese şi a spus: “Credem că există şi alte persoane care ar putea avea informaţii care să ne ajute”.


…Capitala britanică, lovită de o nouă epidemie: Femei singure ucise pe stradă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

Creatoarea serului Oxford-AstraZeneca: „COVID va deveni o simplă răceală. Virusul este din ce în ce mai slab”

Creatoarea serului Oxford-AstraZeneca: „COVID va deveni o simplă răceală. Virusul este din ce în ce mai slab”

reguli de călătorie

Marea Britanie acuzată de „rasism, discriminare, xenofobie” din cauza noilor reguli de călătorie