Menu
in

Crimă în Londra: Băiat de 16 ani înjunghiat mortal într-o luptă

Un băiat de 16 ani a fost înjunghiat mortal, ieri după-amiază, în sudul orașului Londra. Ofițerii Poliției Metropolitane au fost chemați miercuri, 13 aprilie, pe Anglus Street, Lewisham, după ora 16.00, în urma unor informații despre o luptă.

Alături de polițiști au ajuns la fața locului și lucrători ai Serviciului de Ambulanță din Londra și Serviciului de Ambulanță Aeriană, unde au găsit un adolescent cu răni provocate prin înjunghiere.

Polițiștii spun că, în ciuda eforturilor paramedicilor, acesta a fost declarat decedat la fața locului. Până în prezent nu au fost făcute arestări, potrivit Poliției Metropolitane.

Weekend însângerat în Londra. Doi morți prin înjunghiere și o femeie rănită grav cu toporul

Serviciile de urgență, inclusiv aproximativ șase mașini de poliție, au fost văzute în apropiere de Fordham Park, între New Cross și Deptford, miercuri după-amiază, în urma incidentului. Un cordon uriaș al poliției a fost în vigoare pentru restul zilei.

Orice martori sau cei care dețin informații sunt rugați să sune la 101 și să citeze referința CAD 4776/13Apr.

Un ordin de oprire și percheziție, în conformitate cu secțiunea 60, care acordă poliției puteri suplimentare a fost autorizat pentru întregul cartier Lewisham.


…Crimă în Londra: Băiat de 16 ani înjunghiat mortal într-o luptă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version