in

Criza coronavirus: Puburile și restaurantele din Londra vor primi ordin să se închidă

Puburile, restaurantele și alte locații din Londra vor primi ordin să se închidă, scrie The Sun, din cauza epidemiei de coronavirus.

Boris Johnson a prezidat o întâlnire de urgență în această dimineață, în timp ce Guvernul încearcă să găsească modalități de a lupta cu virusul ucigaș.

Sălile de sport, centrele de agrement și cinematografele din toată capitala sunt închise în toată țara, iar premierul ar putea să anunțe închiderea puburilor și restaurantelor.

Coronavirus în UK: Puburile din Londra sunt încă pline. Petrecăreții ignoră orice măsură de protecție

Magazinele nu se vor închide, deocamdată, dar ar putea fi închise mai târziu mai târziu dacă focarul va continua să se răspândească.

Se pare că decizia a fost luată ca urmare a faptului că mulți refuză distanțarea socială și continuă să frecventeze puburile după ce ies de la muncă, scrie The Sun.

Guvernul a anunțat ieri, 19 martie, că Londra nu va fi blocată și că nu există planuri de a opri oamenii să iasă din case.


Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a declarat anterior ca publicul să urmeze sfaturile guvernului, insistând că este singura modalitate de rezolvare problema în 12 săptămâni.

Și primarul Londrei, Sadiq Khan, le-a spus londonezilor „să nu mai călătorească și să evite interacțiunea socială”.

Tim Martin, proprietarul lanțului de puburi Wetherspoons, a insistat mai devreme ca restaurantele sale să fie „deschise pe toată durata”.

În ciuda pandemiei, el a spus: „Cred că odată ce ai închis este foarte dificil. Supermarketurile sunt foarte, foarte aglomerate. Pub-urile sunt mult mai puțin aglomerat. Aceasta este o viziune comercială, dar și o perspectivă de bun-simț”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mai puține trenuri în Mare Britanie începând de luni. Numărul pasagerilor a scăzut cu 70% de la începutul crizei

Regina Elisabeta II cere națiunii britanice să fie unită „pentru a trece cu bine această provocare”