Doctor britanic, acuzat că a răspândit mesaje false despre pandemie: „Masca nu ajută la nimic!”

Doctor britanic, acuzat că a răspândit mesaje false despre pandemie: „Masca nu ajută la nimic!”

Un doctor britanic de familie din Marea Britanie este acuzat că a răspândit mesaje false cu privire la pandemia de COVID-19 pe rețelele de socializare.

Din această cauză, Consiliul Medicilor de Familie din Anglia (GMC) i-a interzis medicului să mai posteze pe rețelele de socializare. Dr. Samuel White a făcut apel la această decizie, la Înalta Curte de Justiție, pe motiv că îi este interzis dreptul la liberă exprimare.

Medicul a postat, în luna iunie, un videoclip de șapte minute în care vorbește despre „minciunile” NHS și de abordarea guvernamentală a pandemiei de coronavirus.

Samuel White și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la siguranța vaccinului și a susținut că „măștile nu ajută la nimic”.

A împărtășit informații unui „public larg și posibil neinformat”

Dr. White, partener la Denmead Practice, până la demisia sa din luna februarie, a introdus o contestație la Înalta Curte împotriva GMC, în încercarea de a anula restricțiile ce i-au fost impuse, care includ interzicerea să-și împărtășească opiniile legate de pandemie pe rețelele de socializare.

În august, tribunalul a constatat că dr. White ar fi împărtășit informații unui „public larg și posibil neinformat” și nu a oferit o oportunitate pentru „o analiză holistică a Covid-19, a implicațiilor sale și a posibilelor tratamente”, scrie portsmouth.co.uk.

În consecință, dr. White a fost supus condițiilor ca să nu împărtășească opiniile despre pandemia de Covid-19 și „aspectul asociat” acesteia pe rețelele de socializare și să elimine postările existente pe acest subiect.

Fost vicepreședinte Pfizer, declarații șoc: „Nu este nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase…”

Avocatul său susține că medicul a avut o „carieră fără pată”, cu convingeri bazate pe „principii libertariene”.

El a spus instanței că restricțiile vor dura maximum 18 luni și sunt „în mod efectiv o interdicție” și o „impunere severă” asupra libertății sale de exprimare.

Doctorul britanic nu a fost împiedicat să practice medicina

Acesta a susținut că punctele de vedere ale doctorului White sunt „susținute de organisme înalte științifice și medicale” și au fost „declarații de fapt și opinii despre intervenții farmaceutice și nefarmaceutice ca răspuns la pandemie”.

Avocatul a mai adăugat că tribunalul „a greșit în afirmarea capacității de a determina chestiuni de dezbatere științifică și medicală” și nu a explicat de ce declarațiile doctorului White ar fi exprimat „informații greșite”.

Alexis Hearnden, de la GMC, a spus că punctele de vedere ale doctorului White „au fost ferm împotriva” unui program național de sănătate publică care a fost pro-vaccin și a încurajat purtarea măștilor în anumite situații.

Hearnden a spus că White nu a fost împiedicat să practice medicina și nici să-și exprime opiniile în privat și că acestea sunt „justificate” de un „scop legitim de a urmări siguranța publică și de a proteja sănătatea”.


…Doctor britanic, acuzat că a răspândit mesaje false despre pandemie: „Masca nu ajută la nimic!”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2]

Depozit de 1% pentru o casă la Londra

Prețul caselor din Marea Britanie explodează. S-a atins un nou record

furtuna Wanda

Furtuna Wanda lovește Marea Britanie. Vânt puternic și ploi abundente săptămâna viitoare