Menu
in

Tragedie în Marea Britanie: Doi frați de trei și patru ani au fost uciși de un șofer beat și drogat

Doi frați au fost uciși, iar mama lor a fost rănită grav într-un accident groaznic, provocat de un șofer care consumase alcool și droguri.

Martin Newman, în vârstă de 41 de ani, a stat treaz până la ora 5 dimineața, a băut și a consumat cocaină și a dormit doar două ore, după care s-a urcat la volan.

Acesta a intrat cu duba pe care o conducea într-un Ford Fiesta care staționa pe marginea autostrăzii M4, scrie Sky News.

Doi frați de trei și patru ani, care se aflau în spatele mașinii, au fost duși la Spitalul Universitar din Țara Galilor, dar nu au putut fi salvați.

Mama lor, Rhiannon Lucas, a rămas grav rănită în spital timp de 10 zile, după coliziunea „îngrozitoare”, de la ora 13.45, sâmbătă, 5 februarie, lângă Newport.

Newman a fost văzut în trafic vorbind la telefon înainte de a trece peste trei benzi și a vira pe banda de urgență cu 120 km/h.

A apăsat frâna cu două secunde înainte de a lovi Fordul Fiesta cu 90 km/h.

Familia se oprise pe banda de urgență după ce unul dintre copii s-a plâns că are rău de mașină și că are nevoie de toaletă.

Șoferul ucigaș și-a recunoscut fapta

Newman a declarat că nu își amintește să fi fost pe banda de urgență și crede că trebuie să fi adormit. El le-a spus polițiștilor că băuse o gură de vin roșu dintr-o sticlă pe care o găsise în mașină.

Analizele au arătat că avea în sânge alcool de două ori peste limita admisă și că avea și urme de cocaină.

Newman a fost găsit plângând la locul accidentului cu sânge pe mâini și a spunând că „și-ar fi dorit să fie mort”.

Fără permis și fără asigurare, ucide o tânără și rănește alte două persoane într-un accident groaznic

El a recunoscut că a provocat moartea copiilor prin conducerea periculoasă și a rănit-o grav pe mama lor.

Condamnându-l pe Newman la nouă ani și patru luni după gratii, judecătorul a spus: „Acesta a fost cel mai grav nivel de conducere periculoasă.”

„Nici o pedeapsă cu închisoarea pe care o poate impune o instanță nu va fi vreodată suficientă și nu îi va aduce niciodată înapoi pe Gracie Ann și Jayden Lee”, a spus membrii familiei.

Judecătorul a spus că pedeapsa maximă pentru această faptă este de 14 ani și a trebuit să reducă cu o treime pedeapsa lui Newman cu o treime, deoarece s-a declarat vinovat cu prima ocazie disponibilă.

Șoferului criminal i s-a interzis, de asemenea, să conducă timp de 14 ani și opt luni.


…Tragedie în Marea Britanie: Doi frați de trei și patru ani au fost uciși de un șofer beat și drogat…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version