in

Doncaster: Români loviți deliberat cu mașina și bătuți cu bâte de baseball

O emisiune produsă de Channel 4 a debutat cu cazul a doi români din Doncaster,  South Yorkshire, loviți intenționat de o mașină.

Potrivit Doncaster Free Press, în emisiunea intitulată „999: What’s Your Emergency?” apar imagini de la intervenția poliției în acest caz, cu cele două victime pline de sânge lăsate în stradă.

Forța impactului a distrus, de asemenea, un zid de cărămidă, în timp ce poliția a ajuns în zonă.

Reportajul începe cu polițitșii Aaron Zielinski și Tim Wildman care au participat la cursa unei scene mari de luptă pe stradă cu bandele de imigranți.

Anglia: Răfuială în stil mafiot între români. Lovit intenționat cu mașina și apoi desfigurat cu pumnii și picioarele

Polițistul Aaron Zielinski, unul dintre protagoniștii emisiunii, spune despre zona unde s-a petrecut incidentul: „Hexthorpe este o zonă foarte multiculturală cu polonezi, români, kurzi, slovaci și ruși, cu culturile, modurile lor de viață și credințele lor. Poliția are o misiune dificilă.”


La sosire, celor doi li sa spus că atacatorii au sărit dintr-un Mercedes argintiu și au fugit după ce i-au agresat pe cei doi români.

Polițiștii care s-au ocupat de caz s-au plâns că nimeni nu a vrut să vorbească despre incident și au plecat de la fața locului cu puține detalii.

Oamenii legii s-au întors în cartier câteva ore mai târziu, după un alt incident în care doi bărbați au fost atacați pe stradă cu bâte de baseball.

Filmările îi arată pe cei doi sângerând abundent din cauza rănilor la cap și pe polițiști și paramedici care se ocupau de rănile lor, după ce mașina în care se aflau a fost lovită.

Polițista Jane Keightley a spus că ea crede că drogurile au fost mobilul acestei fapte.

La finalul poliția recunoaște că nu a reușit să-i urmărească pe cei responsabili pentru atac, iar cele două victime se întorseseră de atunci în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

I-a promis că va lucra într-o fabrică dar a forțat-o să se prostitueze. Proxenet de 60 de ani condamnat la pușcărie

Fetița de numai 2 ani a unor români din UK, ucisă de neglijența medicilor din Londra. Familia este distrusă