in

Fratele lui Anaser Duduianu s-a predat pe Facebook, în direct din Birmingham: „Am făcut live, să vadă toată Poliția Română”

Fratele lui Anaser Duduianu s-a predat pe Facebook: „Am făcut live, să vadă toată Poliția Română”

Ștefan Duduianu, unul dintre cei mai căutați interlopi din România, s-a predat, transmițând în direct evenimentul pe Facebook.

Acesta, fratele cunoscutului Anaser Duduianu, este acuzat de tâlhărie și complicitate la șantaj și era pe lista persoanelor căutate de Poliția Română.

Ștefan Duduianu (26 de ani) transmis, în seara zilei de 26 ianuarie, live, momentul plecării sale din Marea Britanie, de pe aeroportul din Birmingham, susținând că are familia acolo, că nu a fugit și că este nevinovat.

„Mă duc să-mi fac check-in și de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliția Română. Să vadă că vin singur și mă predau. Interpolul, toată lumea”, a spus acesta.

„Dacă eu mă simțeam vinovat sau știam că am făcut ceva, nu mai îmi cumpăram bilet să vin acasă, să mă prezint singur. De asta am decis să vin acasă”, a mai spus acesta.

Ștefan Duduianu, împreună cu fratele său, Florin, au fugit în Anglia de mai bine de un an. Amândoi au fost dați în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj.

Arestat în lipsă în România, Anaser DUDUIANU a părăsit și Marea Britanie. Unde se ascunde interlopul care l-a șantajat pe Florin Salam

Pe Aeroportul Otopeni, interlopul a fost așteptat de polițiști care l-au dus în arest.

Florin Duduianu, cunoscut drept Anaser, este în continuare urmărit internațional. Cei doi frați sunt acuzați de tâlhărie și șantaj în dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membrii clanului Duduianu că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Astfel de situații ar fi avut loc încă din anul 2015.


…Fratele lui Anaser Duduianu s-a predat pe Facebook, în direct din Birmingham: „Am făcut live, să vadă toată Poliția Română”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

afirmații homofobe

La conducerea USR Marea Britanie a fost pus Alexandru Meșteru, cunoscut drept „Rebecka de la Iași” (VIDEO). Doi membri, excluși pentru afirmații homofobe

Marea Britanie: Se caută voluntari tineri și sănătoși care să se îmbolnăvească de COVID

Marea Britanie: Se caută voluntari tineri și sănătoși care să se îmbolnăvească de COVID