in

Heathrow: Compania românească Blue Air, amendată penal pentru că pasagerii săi nu au respectat regulile COVID

Heathrow: Compania românească Blue Air, amendată penal pentru că pasagerii săi nu au respectat regulile COVID

Compania aeriană românească Blue Air a fost amendată pentru încălcări ale legii referitoare la COVID-19 de către pasagerii săi de pe Aeroportul Heathrow din Londra.

Compania a fost amendată cu 40.000 de lire sterline, din cauză că nu s-a asigurat că pasagerii respectă regulile COVID.

Blue Air este prima companie aviatică amendată din acest motiv, în Anglia, scrie The Guardian.

Transportatorul Blue Air a pledat vinovat marți, 22 februarie, pentru cinci infracțiuni, la tribunalul Uxbridge, inclusiv neverificarea faptului că pasagerii care soseau la Heathrow au completat un formular de localizare, obligatoriu în Marea Britanie (PLF).

Blue Air mută zborurile de pe Aeroportul Luton, pe Londra Heathrow

Firma a recunoscut, de asemenea, că nu a verificat dacă un pasager care a sosit pe aeroportul din Londra a prezentat dovezile necesare pentru un test negativ de coronavirus înainte de plecare. Blue Air a primit o amendă de 40.000 de lire sterline pentru aceste încălcări.

Hotărârea a marcat prima urmărire penală a unei companii aeriene în temeiul Regulamentului de aplicare a regulilor pentru pandemia de COVID-19, care a oferit puteri noi Autorității Aviației Civile (CAA) pentru a reglementa măsurile pentru călătoriile internaționale.

Blue Air a primit anterior notificări cu penalități fixe pentru încălcarea regulilor, dar nu a căutat să le rezolve cu CAA – sau să le plătească.

Cerința ca persoanele care intră în Anglia să facă un test înainte de plecare a fost anulată de Ministerul Transporturilor britanic în ianuarie pentru călătorii complet vaccinați, în timp ce testul „Ziua 2” făcut după sosirea în țară a fost abandonat pentru cei care au două vaccinuri.

Cu toate acestea, călătorii nevaccinați trebuie să respecte reglementările, iar toate cei care intră în Marea Britanie trebuie să continue să completeze formularul de localizare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]

casa maghiară Londra

La Londra va exista Casa Maghiară. Guvernul de la Budapesta a cumpărat o clădire în centrul capitalei britanice

Putin a cerut permisiunea Parlamentului rus de a „folosi forța în afara RUSIEI”

Vladimir Putin a cerut permisiunea Parlamentului rus de a „folosi forța în afara RUSIEI”