in

Doi români care veneau din Anglia au prezentat teste PCR false la frontieră

teste PCR false

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă București au depistat trei persoane, doi români și un spaniol, care au prezentat teste PCR efectuate în Marea Britanie ce s-au dovedit a fi false, transmite Poliția de Frontieră.

În cursul zilei de marți, 21 decembrie, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă București, s-au prezentat pe sensul de intrare din țară, la cursa din direcția Doncaster, Marea Britanie, trei persoane, doi cetățeni români si unul spaniol.

Teste PCR false descoperite pe Aeroportul Otopeni la români care se întorceau din Anglia

Cei trei bărbați au prezentat autorităților de control teste PCR pentru detecția virusului SARS Cov-2 cu rezultat negativ.

Testele prezentate de cei trei au treziți suspiciuni, întrucât documente aveau același număr de înregistrare. Organele de control au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că testele PCR sunt false.

Organele de anchetă au întocmit dosare penale celor trei cetățeni pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals material in înscrisuri oficiale şi uz de fals, la final urmând să fie luate măsurile conform prevederilor legale în vigoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]

vaccinarea copiilor

Marea Britanie începe vaccinarea anti-COVID a copiilor sub 11 ani

Autoritățile din Marea Britanie iau în considerare A PATRA doză împotriva COVID-19

Autoritățile din Marea Britanie iau în considerare A PATRA doză împotriva COVID-19