Irlanda de Nord: Româncă de 32 de ani ucisă de coronavirus. Tatăl își strigă durerea: „Fiica noastră a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus”

O româncă în vârstă de numai 32 de ani a murit pe 13 august, într-un spital din Ballymena, Irlanda de Nord, din cauza COVID-19.

La mii de kilometri distanță, în România, tatăl Andreei, Mircea Șerban, a primit vestea pe care niciun părinte nu vrea să o audă vreodată, că fiica sa, care a părăsit țara natală în speranța unei vieți mai bune în Irlanda de Nord, a murit, scrie loveballymena.online.

Tatăl, îndurerat, a scris pe Facebook: „Aceasta este Andreea, fiica noastră, care astăzi, 13 august, în jurul orei 23:00, a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus care a omorât sute de mii de oameni. La numai 32 de ani, ne-a părăsit departe de țară, în Irlanda, pe un pat de spital din Ballymena”.

Focar de COVID-19 la o fabrică de sandvișuri din Northampton unde lucrează mulți români. 300 de muncitori, testați pozitiv

Cunoscută în comunitatea din Ballymena, Andreea lucra într-o cafenea din oraș.

Un prieten de familie a spus că Andreea primise recent rezultatul pozitiv al testului pentru COVID-19 și a fost tratată pentru virus.

La începutul acestei săptămâni, Nobel Cafe a dezvăluit într-o declarație că un membru al personalului a fost testat pozitiv, iar afacerea s-a închis temporar.

Pe măsură ce știrile s-au răspândit în comunitatea din Ballymena, joi seara târziu, flori și lumânări au fost lăsate în afara cafenelei și a fost plasat un mesaj pe peretele clădirii, unde cineva a scris:

„Nu te vom uita niciodată, Andreea!”

Numărul morților din Italia a depăşit 30.000, locul trei în lume la decese, după SUA și Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu se mai fac rezervări la Eurotunel pentru acest weekend. Marea Britanie adaugă Franța și Olanda pe lista țărilor restricționate. Se intră în CARANTINĂ

Marea Britanie: Masca de unică folosință, OBLIGATORIE în frizerii și saloane de coafură