in

Londra: Bătut cu bestialitate de patru copii. I-au spart capul și i-au furat bicicleta

Londra: Bătut cu bestialitate de patru copii. I-au spart capul și i-au furat bicicleta

Un bărbat din sudul Londrei a rămas inconștient după ce patru copii l-au bătut cu bestialitate i-au spart capul cu o cărămidă.

Nikola Vujic din Wandsworth mergea cu bicicleta în drum spre casă când a fost atacat cu brutalitate de un grup despre care se crede că erau adolescenți.

Vujic se îndrepta spre casă de la serviciu, în Herne Hill, în jurul orei 20:00, pe 9 martie, când cei patru  l-au lovit în spate și l-au dat jos de pe bicicletă după care i-au furat uneltele de lucru, bicicleta și 560 de lire sterline.

Omul spune că a rămas inconștient timp de aproximativ 30 de secunde, iar când s-a trezit, a văzut grupul fugind cu banii pe care tocmai îi câștigase din slujba sa, precum și uneltele și bicicleta.

„Am trecut cu bicicleta pe lângă patru adolescenți care erau în mijlocul străzii. În timp ce treceam pe lângă ei, unul avea un scuter electric și a venit din spate și m-a lovit și m-a aruncat de pe bicicletă”, a povestit victima pentru My London.

Imagini ȘOCANTE! Profesor atacat și bătut cu bestialitate de un grup de elevi într-o parcare

„M-au înconjurat, așa că mi-am scos rucsacul și mi-am pus uneltele jos. Odată ce mi-am pus rucsacul jos, ei (s-au împrăștiat), așa că am crezut că nu se va întâmpla nimic. Eram pe cale să plec, dar apoi s-au întors și, de îndată ce m-am întors, unul dintre ei m-a lovit cu o cărămidă”, a mai spus omul.

El crede că tinerii aveau între 16 și 17 ani. Nikola a reușit să caute siguranță într-un magazin din apropiere, dar sângera atât de rău încât a fost nevoit să sune la serviciile de urgență.

A fost dus de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat că ancheta cu privire la incident este în desfășurare, inclusiv o examinare a camerelor de supraveghere a zonei. Nu au fost efectuate arestări.

Oricine are informații este îndemnat să sune la poliție, la 101, cazul CAD 7301/09mar. Alternativ, pentru a oferi informații în mod anonim, contactați Crimestoppers la 0800 555 111.


…Londra: Bărbat bătut cu bestialitate de patru copii. I-au spart capul și i-au furat bicicleta…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie și SUA trimit arme ultramoderne în Ucraina

Marea Britanie și SUA trimit arme ultramoderne în Ucraina

dover și folkestone

Anglia: Camioane și autoturisme blocate în cozi kilometrice la trecerile în Franța de la Dover și Folkestone