Marea Britanie, prima țară din lumea care aprobă PASTILA minune anti-Covid

Marea Britanie, prima țară din lumea care aprobă PASTILA minune anti-Covid

Pastila concepută pentru a trata infecția Covid-19 a fost aprobată de Autoritatea pentru Reglementarea Medicamentelor din Marea Britanie.

Comprimatul – Molnupiravir – va fi administrat de două ori pe zi pacienților vulnerabili, diagnosticați recent cu SARS-CoV-2, relatează BBC și Daily Mail. 

În studiile clinic efectuate până în prezent, pastila, dezvoltată inițial pentru a trata gripa, a redus la aproximativ jumătate riscul de spitalizare sau de deces.

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Sajid Javid, susține că tratamentul poate fi văzut ca un „punct de cotitură” pentru cei vulnerabili.

„Astăzi este o zi istorică pentru țara noastră, Marea Britanie este acum prima țară din lume care a aprobat un antiviral ce poate fi luat acasă pentru tratarea Covid”, a afirmat oficialul, într-o declarație de presă.

Pastila anti-COVID reduce la jumătate riscul de spitalizare și de deces

În studiile clinice, s-a demonstrat că molnupiravirul antiviral reduce riscul de spitalizare la jumătate, la pacienții vulnerabili și vârstnici.

Tableta – care va fi vândută sub marca Lagevrio – va fi luată de două ori pe zi timp de o săptămână de la testarea pozitivă.

Unul din cele mai mari studii COVID-19 realizate în UK indică ASPIRINA ca posibil tratament: ”Este sigură, ieftină și larg disponibilă”

Se așteaptă ca pilula să fie lansată în Sistemul Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS), în câteva săptămâni.

Marea Britanie a cumpărat 480.000 de doze de molnupiravir cu aproximativ 250 de milioane de lire sterline.

Savantul care a descoperit Ebola, infectat cu COVID-19: «Acest virus atacă toate organele. Mulți vor avea nevoie de tratament toată viața»

Anunțând aprobarea, Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate (MHRA) din Marea Britanie a declarat că medicamentul este sigur și eficient.

Molnupiravir este produs de gigantul farmaceutic Merck și partenerul său Ridgeback Biotherapeutics, și funcționează prin blocarea reproducerii virusului în organism.

Pilula introduce erori în codul genetic al virusului pentru a împiedica capacitatea acestuia de a se multiplica în celulele umane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Vin albanezii! Șoferii din Albania, gata să rezolve criza britanică. „Muncim și gratis”

Vin albanezii! Șoferi din Albania, gata să rezolve criza britanică. „Muncim și gratis”

muncă în folosul comunității

Londra: A spulberat un om cu BMW-ul și a primit muncă în folosul comunității