in

Marea Britanie, peste 120.000 de teste efectuate într-o singură zi: «Sperăm să învingem virusul»

Marea Britanie şi-a atins ţinta ambiţioasă de ajunge să efectueze peste 100.000 de teste pentru Covid-19 în fiecare zi până la finalul lunii aprilie, ba chiar a depăşit-o.

Autoritățile medicale din Marea Britanie au raportat că s-a atins până la data de 30 aprilie capacitatea de 122.000 de teste pe zi, dintre care 40.000 de teste au fost trimise la domiciliul cetățenilor, potrivit AFP.

Profesorul John Newton, coordonatorul programului guvernamental de testare, a declarat pentru programul Today Radio 4 al BBC, că aproximativ 80.000 de teste au fost efectuate în laboratoare.
Guvernul Regatului Unit a declarat că și-a îndeplinit obiectivul de testare de 100.000 /zi până la sfârșitul lunii aprilie.
„Este un număr mare, oricum îl abordezi. Puteți număra testele când ies sau când revin la noi. Indiferent de felul în care o faceți, ne depășim ținta. Și nu vrem să ne agățăm prea mult de țintă, dar ceea ce contează este că avem capacitatea de a face teste și sperăm să învingem coronavirusul ”, a spus prof. Newton.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

berea nevândută

O fabrică din UK dăruieşte berea rămasă nevândută odată cu începerea pandemiei

Numărul morților

Numărul morților din Marea Britanie, peste 28.000. Este foarte probabil să depășească Italia în scurt timp