in

Mii de case din Londra au rămas fără apă în această dimineață. Mai multe școli și-au trimis elevii acasă


Mii de clienți ai „Thames Water” din Londra au rămas fără apă în dimineața de miercuri, 12 iunie, din cauza unei avarii la o conductă.

Este vorba despre gospodării din Hounslow, Twickenham, Kingston și alte părți din sud și vestul Londrei, potrivit publicației My London.

Locuitorii din aceste zone și cei de la Whitton, Teddington, Hampton și Isleworth au început să se confrunte cu presiune scăzută sau fără apă azi-noapte, cu o mulțime de probleme raportate pe rețelele de socializare, chiar înainte de ora 8.30.

Mai multe școli s-au închis, de asemenea, din această cauză.

Compania Thames Water a anunțat că, dacă nu poate rezolva problema, va începe distribuirea de apă îmbuteliată locuitorilor afectați.

Un purtător de cuvânt al companiei Thames Water a spus: „Vă mulțumim că ne-ați informat despre presiunea scăzută a apei și despre lipsa apei în zonele TW / W / KT. Inginerii noștri specialiști sunt deja pe cale să investigheze această problemă și vor face tot ce pot pentru a face lucrurile să funcționeze cât mai repede posibil. Ne pare foarte rău dacă acest lucru v-a afectat ziua”.

Thames Water a fost asaltată de apeluri cu privire la această problemă, iar unii clienți au rămas în așteptare mai mult de o oră.

Școlile Richmond care au fost închise ca urmare a incidentului:

  • Școala primară Nelson
  • Școala pentru sugari de la Trafalgar
  • Școala de juniori Hampton Hill
  • Școala primară Episcop Perrin CoE

Un purtător de cuvânt al Consiliului Hounslow a spus: „Înțelegem că specialiștii se află la fața locului și că depun eforturi pentru a readuce alimentarea cu apă la normal cât mai repede posibil.”

AVERTISMENT! Cod portocaliu de inundații în Londra. Ploile pot face prăpăd în unele zone
Furau parfumuri scumpe. Romi din România, lăsați în libertate după ce s-au plâns că nu au bani ca să își înmormânteze o rudă

Un grup de români trecea imigranți kurzi și iranieni în Regatul Unit. Sute de treceri frauduloase în Marea Britanie