Ministrul Sănătății din Marea Britanie, infectat cu COVID. Sajid Javid a fost testat pozitiv

Ministrul Sănătății din Marea Britanie a fost testat pozitiv pentru coronavirus, iar acum premierul Boris Johnson și ceilalți miniștri cu care a venit în contact ar trebui să se autoizoleze.

Potrivit Sky News, ministrul Sănătății, Sajid Javid, a fost testat pozitiv și are simptome „ușoare”.

Ministrul, care a făcut ambele doze de vaccin, a declarat că un test PCR a confirmat rezultatul pe care îl avusese în urma unui test rapid de flux lateral făcut vineri.

Într-un mesaj postat pe Twitter, el a scris: „Rezultatul meu pozitiv a fost confirmat acum de testul PCR, așa că voi continua să mă izolez și să lucrez de acasă”.

Acest lucru ar putea însemna că Boris Johnson, precum și alți colegi ai lui Javid și oficiali cu care a intrat în contact, vor trebui să se autoizoleze atunci când restricțiile de blocare din Anglia se vor încheia, luni, 19 iulie.

Boris Johnson ar fi avut o întâlnire îndelungată cu Javid, vineri – dar guvernul nu a comentat dacă premierul ar putea fi printre cei care ar putea să se autoizoleze.

Simptomele lui Javid au apărut la doar trei zile după ce a vizitat o casă de îngrijire din Streatham, sudul Londrei.

Noul ministru al Sănătății din Marea Britanie crede că 19 iulie va însemna sfârșitul restricțiilor. Sajid Javid: „Va trebui să învățăm să trăim cu COVID”

El a fost acolo marți. Miercuri a vorbit în parlament despre proiectul de lege privind sănătatea și îngrijirea.

Javid a scris pe Twitter, pe 17 martie, că a făcut prima doză de vaccin împotriva COVID-19 Oxford / AstraZeneca și a postat o fotografie cu el în timp ce făcea a doua doză, pe 16 mai.

În timp ce vaccinurile împotriva coronavirusului nu sunt 100% eficiente în prevenirea infecției, persoanele complet vaccinate au mai puține șanse să prezinte simptome severe, chiar dacă sunt testate pozitiv.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – O româncă încearcă să plătească cu bani falși în Anglia: „4 hour GIGY-GIGY for this money”. Filmul a devenit viral…

amenințare la adresa omenirii

Ziua Libertății. Experții internaționali îl atacă pe Boris Johnson: „Ceea ce face este o amenințare la adresa omenirii”