in

VIDEO – Momente de panică în cel mai mare mall din Anglia. Oamenii au fugit terifiați

Mii de londonezi au trăit momente de groază, miercuri, 26 decembrie, după ce poliția a descins în cel mai mare mall din Anglia, pentru a aresta un bărbat înarmat cu un cuțit.

Imagini video cu mulțimea e de oameni alergând disperată pe coridoarele centrului comercial Westfield din Stratford, în cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului – Boxing Day – , au fost postate pe rețelele de socializare.

Zeci de ofițeri au intrat în centrul comercial din estul Londrei, la ora 16:30, în după-amiaza zilei de miercuri. În timp ce oamenii legii erau în mall, de la un etaj superior s-a auzit o bubuitură puternică, moment în care mulțimea a intrat în panică și a început să alerge dezordonat.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „La ora 16.20, ofițerii care patrulează la Westfield Shopping Center E20 au oprit un bărbat după ce se bănuia că ar fi avut o armă ascunsă asupra sa. A fost oprit de poliție, percheziționat și apoi arestat. Nu a fost nimeni rănit, iar bărbatul arestat a fost dus la o secție de poliție din estul Londrei pentru a fi audiat. Separat de acest incident, aproximativ în același timp, un raft s-a prăbușit într-un magazin situat la etajul unu. Acest zgomot puternic i-a făcut pe oameni să se sperie și să înceapă să aleargă spre ieșiri”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moarte misterioasă a unui român în Anglia. Sora lui Valentin face dezvăluiri uimitoare

Brexit: Avertisment din partea UE cu privire la o ieșire fără acord. „Marea Britanie va fi ca Marocul sau Azerbaidjanul”