in

Muncitor român ucis în centrul orașului Dublin. A fost bătut cu bestialitate și lăsat să moarăUn român în vârstă de 49 de ani a fost bătut cu bestialitate într-un parc din Dublin şi lăsat să moară. Bărbatul a murit la scurt timp, într-un spital din apropiere. Potrivit Irish Times, românul muncea în Irlanda în domeniul construcțiilor de aproximativ trei ani.

Ioan Artene Bob, de loc din oraşul Năsăud, a fost găsit vineri dimineaţa, 13 aprilie, în jurul orei 8:00,  cu răni pe tot corpul, într-un parc din Dublin. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Tallaght, unde, a decedat în aceeași zi, din cauza rănilor grave.

O examinare postmortem a confirmat că rănile s-au dovedit a fi fatale. O anchetă a Gardai (Poliția Irlandeză) a fost în mod oficial instituită.

Ioan Bob lucra în construcții și avea un fiu în vârstă de 8 ani în România.

El a lucrat în zona Carrickmines din sudul Dublinului și nu avea antecedente penale. Ultima dată a fost văzut în nordul orașului Dublin, joi seară, la ora 20.30. Nu se știe ce a făcut în intervalul de timp care a trecut până la găsirea sa.

Românul a fost găsit de un trecător în Sean Walsh Park cu răni multiple pe tot corpul.

Poliția irlandeză a făcut apel la cei care au fost martorii atacului, să ofere informaţii despre criminal.

Nu ştim unde locuia recent, nu credem nici că era o persoană fără adăpost. Este tatăl unui băieţel de 8 ani, care locuieşte în ţara sa natală, România. Muncea în zona construcţiilor” , a precizat un reprezentant al poliţiei irlandeze.

Au omorât în bătaie un român fără adăpost: „Am crezut că e amuzant”

Bătaie între doi români la o petrecere. L-a lovit cu o sticlă în cap din cauză că îl făcuse „sclav”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Self Employed? Iată ce trebuie să știi despre Tax Return

Belfast. Patru românce exploatate sexual de o grupare PARAMILITARĂ nord-irlandeză