Menu
in

Numărul cazurilor de violență domestică a explodat în Londra în timpul restricțiilor. Peste 4.000 de persoane arestate

Peste 4.000 de persoane au fost arestate pentru violență domestică în Londra în timpul măsurilor restrictive impuse de guvern, anunță Poliția Metropolitană.

Restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus și îndemnul „stai acasă” sunt vitale pentru a gestiona criza din sănătate. Însă restricțiile impuse de guvern au făcut și ca victimele violențelor domestice să fie mai vulnerabile, a spus Sue Williams, de la Poliția Metropolitană.

Londra: Violență în vremea pandemiei. Taximetrist român își abuzează fosta soție pentru a o convinge să se întoarcă în țară

„Victimele trebuie să fie asigurate că își pot părăsi casele în caz de abuz și pentru a cere ajutor și nu vor fi penalizate în niciun fel pentru că nu au menținut distanțarea socială. Principalul nostru scop este să protejăm victimele și pe ceilalți oameni afectați și, de asemenea, să pedepsim vinovații”, a mai spus Williams.

Și în alte țări au existat îngrijorări că numărul cazurilor de violență domestică va crește în timpul carantinei. În Statele Unite s-au raportat mai multe astfel de incidente în unele orașe în această perioadă.

Tragedie imensă: O fetiță de numai un an și un băiețel de trei ani, înjunghiați mortal într-o casă din Ilford, estul Londrei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version