Menu
in

Numărul deceselor din Marea Britanie, din nou în scădere. 350 de morți raportați în ultimele 24 de ore. Boris Johnson nu este de acord cu ridicarea restricțiilor

Marea Britanie a anunțat azi, 27 aprilie, încă 350 de decese cauzate de coronavirus, cel mai mic număr înregistrat de la 30 martie încoace.

Totodată, numărul tuturor victimelor testate pozitiv pentru COVID-19 a ajuns la 20.753.

Oficialii Ministerului Sănătății nu au confirmat încă numărul total zilnic din spitalele Marii Britanii. Însă Anglia a declarat încă 329 de morți, Scoția 13 și opt Wales. Irlanda de Nord încă a publicat actualizarea zilnică.

Deși s-a constatat până acum că cifrele morților scad în urma week-enduri, ultima statistică aduce dovezi că vârful epidemiei britanice a avut loc pe 8 aprilie, când a fost cea mai mortală zi a Marii Britanii (980 de decese).

Boris Johnson, prima declarație după ce a reintrat în pâine: „Este prea devreme să relaxăm măsurile, al doilea vârf ar fi un dezastru”

Numărul deceselor scade abrupt în Marea Britanie, astăzi cea mai mică cifră din această lună

Numărul deceselor de azi este cu 22% mai mic decât cel de lunea trecută și sub jumătate față de cele 717 declarate pe 13 aprilie.

Prim-ministrul Boris Johnson – revenit în funcție după săptămâni de recuperare în urma infectării cu coronavirus – a recunoscut astăzi că suntem aproape de „sfârșitul primei faze” a epidemiei.

Marea Britanie, pe cale să implementeze carantina de două săptămâni pentru cei care intră în țară

El i-a îndemnat pe britanici să continue să respecte restricțiile impuse de guvern în urmă cu aproape cinci săptămâni.

Premierul l-a parafrazat pe Sir Winston Churchill care vorbea despre „sfârșitul începutului”, spunând că există „semne reale” că Marea Britanie face „progrese”.

Cu toate acestea, el a avertizat că este și „momentul riscului maxim”, iar acum nu este momentul pentru a „păși ușor” prin slăbirea regulilor de „distanțare socială”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version