in

Numărul deceselor scade abrupt în Marea Britanie, astăzi cea mai mică cifră din această lună

368 de decese coronavirus au fost înregistrate astăzi, 26 aprilie 2020, în Marea Britanie. Dintre acestea, 336 în Anglia, 18 în Scoția, 14 în Țara Galilor.

Cifra de 368 indică o scădere semnificativă a ratei zilnice a deceselor, iar numerele pentru Anglia, Țara Galilor și Scoția reprezintă o scădere semnificativă față de ieri – și sunt mai mici decât duminicile anterioare. De menționat că cifrele din Irlanda de Nord pentru astăzi nu au fost încă dezvăluite.

Oricum numărul de astăzi este cel mai scăzut începând cu 31 martie, o rază de speranță, după ce cifra oficială a deceselor din țară a trecut de pragul uriaș de 20.000.

Cifrele de astăzi din Anglia, Scoția și Țara Galilor includ doar pe cei care mor în spital – dar nu include decesele la domiciliu, despre care se crede că sunt o parte semnificativă a adevăratelor numere.

Se cer restricții mai dure

Neemi Ferguson, epidemiologul Colegiului Imperial, ale cărui predicții anterioare asupra numărului de decese au determinat prim-ministrul să introducă restricții, a avertizat că numărul morților ar putea ajunge la 100.000 până la sfârșitul acestui an, dacă este implementată o blocare pe categorii doar pentru a proteja vârstnicii.

NHS England lansează cifre în fiecare zi care arată datele fiecărui deces legat de coronavirus în spitale din Anglia și include adesea decese necunoscute anterior care au avut loc cu câteva zile sau chiar săptămâni în urmă.

Acest lucru se datorează timpului necesar confirmării deceselor ca testare pozitivă pentru Covid-19 – împreună cu procesarea examinărilor post mortem și a datelor din testele care trebuie validate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.es/pentru-prima-oara-sub-300-de-decese-intr-o-zi-in-spania-guvernul-va-aproba-marti-relaxarea-restrictiilor/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra: Român condamnat pentru că a drogat un alt bărbat cu diazepam și l-a agresat sexual

refuzat să meargă la spital

S-a întors din UK şi a infectat alţi oameni. Apoi a refuzat să meargă la spital: «Uitați abuzul făcut de statul român! Plâng copiii de frică în casă»